Άνοιξε ο πρώτος εκθεσιακός χώρος της Alpine στο Παρίσι

Λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσημη έναρξή της στη Γενεύη, η μάρκα από την Διέππη άνοιξε τον πρώτο της εκθεσιακό χώρο στην πόλη Boulogne-Billancourt, την ιστορική πόλη της Renault. Την βρίσκουμε από την πλευρά Pont-de-Sèvres στο Hauts-de-Seine (92).
Αυτός ο πρώτος εκθεσιακός χώρος, βρίσκεται στο νούμερο 122 του δρόμου avenue du Général Leclerc στο Boulogne-Billancourt. Μια διάσημη διεύθυνση: στον συγκεκριμένο χώρο στεγαζόταν παλαιότερα ο εκθεσιακός χώρος της Porsche! Και λίγο πιο κάτω στην ίδια οδό βρίσκουμε τα κεντρικά γραφεία της Renault.

Σε αυτό το νέο εκθεσιακό χώρο σταδιακά θα ανακαλύπτουμε την παρουσία πολλών κορυφαίων μοντέλων της μάρκας: από την αρχική Berlinette μέχρι την νέα A110, περνώντας από ένα A460 πρωτότυπο κατηγορίας LMP2 νικητή στο WEC το περασμένο έτος, και τα πρωτότυπα αυτοκίνητα Gran Turismo και Vision.

H νέα A110 premiere edition θα έχει φυσικά την τιμητική της με δύο αντίγραφα: σε λευκό και μπλε χρώμα. Με την νέα αυτή έκθεση να σημειώσετε ότι η Alpine ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δική της σειρά αποσκευών και δερμάτινων ειδών.

Αναμένουμε τις πρώτες φωτογραφίες από την έκθεση.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...