Άρχισαν οι παραδόσεις των πρώτων Alpine A110

Οι παραδόσεις των πρώτων Alpine A110 ξεκίνησαν σήμερα και ο πρώτος τυχερός έφτασε στα κεντρικά της Alpine στο Γκρενόμπλ για να την παραλάβει.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την έναρξη των παραγγελιών, η Alpine αρχίζει τελικά να παραδίδει τα πρώτα μοντέλα στους πελάτες της. Ο πρώτος τυχερός πήγε σήμερα για να πάρει τα κλειδιά της μοντέρνας berlinette. Ένας χρόνος που τελικά είναι αρκετά συνετός για την Alpine, η οποία μόλις παραδίδει το πρώτο της όχημα σε ένα άτομο πριν από την έκθεση της Γενεύης και ιδιαίτερα πριν από την παρουσίαση των νέων εκδόσεων Pure and Legend (διαβάστε περισσότερα) που θα παρουσιαστούν στο κοινό.

Αναμένεται αργότερα αυτό το έτος και άλλοι αγοραστές να έχουν σύντομα τα οχήματα τους διαθέσιμα διότι δαπάνησαν κάτι περισσότερο από 58.000€. Τα 1955 μοντέλα της πρώτης έκδοσης Premiere εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες από την στιγμή που η Renault παρουσίασε το μοντέλο, έτσι τώρα, οι νέοι πελάτες θα πρέπει να στραφούν προς τις νέες εκδόσεως Pure and Légende, αλλά θα είναι πολύ υπομονετικοί: οι διανομείς ανακοινώνουν 18 μήνες χρόνο παράδοσης.

 

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...