Έξαλλα τροποποιημένα Renault σε διαγωνισμό αντιπροσώπων στην Γαλλία (vids)

Το Renault Retail Group (RRG), το δίκτυο αντιπροσώπων του Γάλλου κατασκευαστή στην Γαλλία, διοργάνωσε έναν ειδικό διαγωνισμό “tuning”.

Για τον πρώτο διαγωνισμό ονόματι Crazy Ride, 22 ομάδες του δικτύου αντιπροσώπων της Renault έλαβαν μέρος με σκοπό να είναι το λιγότερο δημιουργικές: ο στόχος ήταν να μετατραπεί ένα όχημα της Renault σε ένα “τρελό” όχημα της Renault. Οι ομάδες είχαν μέγιστο προϋπολογισμό 2.000 ευρώ.

Ένα εκτός δρόμου Twingo buggy
Είναι σαφές ότι η αποστολή εξετελέσθει από τις 22 ομάδες: μεταξύ αυτών, υπήρχαν ένα Scénic Renault F1, μια λιμουζίνα Clio, ενός πειρατικό Megane και ένα Dacia μεταμφιεσμένο ως ροζ γουρουνάκι.

Η ομάδα του Μονμπελιάρ κέρδισε τελικά τον διαγωνισμό χάρη στον μαχητή τους Twingo, μπροστά από το R5 Mad Max και το Kangoo écolo (με ποδήλατα αντί κινητήρα) της Λυών.

Επόμενο βήμα: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!
Αντιμετωπίζοντας μεγάλη επιτυχία, το Renault Retail Group (RRG) δεν είναι ικανοποιημένο μόνο στο να ανανεώσει το ραντεβού επί γαλλικού εδάφους, αλλά στοχεύει σε μια έκδοση που θα επεκτείνεται στο ευρωπαϊκό δίκτυο αντιπροσώπων στο σύνολό του: ένα πραγματικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα “τρελών” οχηματων της Renault!

Τα σημερινά 22 αυτοκίνητα θα μπορούσαν να δημοπρατηθούν στο εγγύς μέλλον προς όφελος φιλανθρωπικών οργανώσεων. Εν τω μεταξύ, θα εκτίθενται εσωτερικά σε διάφορες αντιπροσωπείες της Renault.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...