Έτσι προωθεί η Renault το Duster Oroch Pickup στην Αργεντινή (vid)

Ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μπουένος Άιρες (διαβάστε περισσότερα), ως το πρώτο pick up της γαλλικής μάρκας χρησιμοποιώντας το Duster SUV ως σημείο εκκίνησης. Θεωρητικά, ακούγεται καλό, καθώς έρχεται με όλα τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο χαμηλού κόστους SUV.

Το Renault Duster Oroch κάθεται ανάμεσα στο μισών τόνων και ενός τόνου pickups. Με τέσσερις πόρτες και πέντε καθίσματα, συνδυάζει μια διπλή καμπίνα συγκρίσιμη με ένα μεγαλύτερο pickup. Ωστόσο, είναι πιο συμπαγής και ευκίνητο, με άφθονο χώρο φόρτωσης. Με βάση το Duster, το νέο pickup είναι ιδανικό για συνδυασμένη χρήση.

Σε αυτά τα διαφημιστικά μηνύματα που κυκλοφορούν από την Renault Αργεντινής, το Duster Oroch παρουσιάζεται σε διάφορα περιβάλλοντα, ενώ παράλληλα τονίζεται η ευελιξία του.

Μπορείτε να αγοράσετε το Duster Oroch μόνο στη Νότια Αμερική, καθώς η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν το προσφέρει οπουδήποτε αλλού.

Για την Ευρωπαϊκή αγορά η Renault διαθέτει το Alaskan το οποίο έκανε πρόσφατα ντεμπούτο στο 87o Σαλόνι αυτοκίνητου Γενεύης.

>Ντεμπούτο στην ευρωπαϊκή αγορά για το Renault Alaskan

>Alaskan – Ακρογωνιαίος λίθος της παγκόσμιας στρατηγικής LCV της Renault

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...