Ανάκληση μισού εκατομμυρίου οχημάτων από την Renault – Clio, Kangoo και Mercedes Citan στην λίστα

Η Renault ανακοίνωσε την ανάκληση σχεδόν μισού εκατομμυρίου οχημάτων με προβλήματα στα φρένα. Τα Clio, Kangoo και … Mercedes Citan ειναι στην λίστα!

Η Renault ανακοίνωσε ανάκληση σχεδόν μισού εκατομμυρίου οχημάτων που οφείλεται σε προβλήματα φρένων στα μοντελα Clio και Kangoo, αλλά και Mercedes Citan. Πιο αναλυτικά, η ανάκληση αφορά 402.150 Clio (συμπεριλαμβανομένων 154.548 στη Γαλλία) κατασκευασμενα μέχρι τον Μάρτιο από το τουρκικό εργοστάσιο Bursa μέχρι τον Απρίλιο και του εργοστασιου στο Flins (78). Όσο για το Kangoo αφορά 63.914 μονάδες με αντίστοιχα προβλήματα.

Η Renault ανέφερε ότι τα οχήματα με το συγκεκριμένο πρόβλημα στα φρένα δεν επέφερε ατυχήματα και δεν υπήρξαν τραυματισμοί μέχρι σήμερα. Η Daimler από την πλευρά της, επιβεβαίωσε ότι το πρόβλημα που παρουσιαστηκε στο Kangoo επηρεάζει επίσης αρκετές χιλιάδες μοντελα Mercedes Citan, που κατασκευαστηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2012 μέχρι και το Μάιο του 2013 στο εργοστασιο Μομπέζ. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της γερμανικής εταιρείας, τα 6.597 οχήματα πωλήθηκαν στην Γερμανία. Οι ιδιοκτήτες ενημερωνονται ταχυδρομικώς.

Στην χώρα μας 1338 Renault Clio IV τέθηκαν για ανάκληση. Διαβάστε σχετικό άρθρο.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...