Από €19.900 το νέο Renault Megane Estate στην Γαλλία

Μετά την αποκάλυψη του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2016, το νέο MEGANE Estate είναι έτοιμο να φτάσει στους γαλλικούς εκθεσιακούς χώρους αυτό το καλοκαίρι. Οι παραγγελίες για το μοντέλο θα ανοίξουν αρχές του Ιουνίου το 2016.
Οι τιμές για το νέο MEGANE Estate στη Γαλλία ξεκινούν από €19.900 για την έκδοση που τροφοδοτείται από τον Energy TCe 100 και συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού θα είναι διαθέσιμα, δηλαδή Life, Zen, Business και Intens. Το νέο MEGANE Estate GT θα κοστίζει €32.800 (Energy TCe 205 κινητήρας με EDC διπλού συμπλέκτη αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων). Η έκδοση GT-Line θα είναι επίσης διαθέσιμη για το νέο MEGANE παρέχοντας στους ιδιοκτήτες μια διακριτική σπορ εμφάνιση.

78564_1_5 (Medium)

Ευρύχωρο, σπονδυλωτό εσωτερικό
Ο όγκος του νέου MEGANE Estate είναι 580 λίτρα. Ο σπονδυλωτός χώρος αποσκευών είναι ιδιαίτερα φιλικός προς το χρήστη, χάρη σε χαρακτηριστικά όπως το επίπεδο πάτωμα, πρόσθετοι αποθηκευτικοί χώροι και αυτόματο-αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα.

Κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων
Η οδηγική απόλαυση είναι χαρακτηριστικο του νέου MEGANE Estate. Διαθέσιμο για αυτό το επίπεδο της σειράς για πρώτη φορά, το σύστημα 4Control προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία.

Χαρακτηριστικά γκάμα κινητήρων του νέου MEGANE Estate:

– Κινητήρες βενζίνης:
TCe 100 Energy (με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων)
TCe 130 Energy (εξατάχυτο)
TCe 130 Energy (επτά ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη EDC αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων)

– Κινητήρες Diesel:
dCi 90 Energy (με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων)
dCi 110 Energy (εξατάχυτο)
dCi 110 Energy (έξι ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη EDC αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων)
dCi 130 Energy (εξατάχυτο)

Το νέο MEGANE Estate GT αρχικά θα τροφοδοτείται από τον Energy TCe 205 ο οποίος συνδυάζεται με το επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο κινητήρας Energy dCi 165 EDC με έξι ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη EDC αυτόματο κιβώτιο θα ακολουθήσει λίγο μετά το λανσάρισμα του μοντέλου.

Διαβάστε περισσότερα 

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...