Αργεντινή: Νέα περιορισμένη έκδοση Renault Sandero RS Racing Spirit (vid)

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τη Renault Sport αποκλειστικά για τη Λατινική Αμερική, το Renault Sandero 2.0 RS είναι το πρώτο μοντέλο Renault Sport που θα κατασκευαστεί εκτός Ευρώπης. Το νέο όχημα δημιουργεί μια νέα σπορ υπό-κατηγορία στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία της αγοράς.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ: Είναι μια ειδική περιορισμένη έκδοση 450 μονάδων, βασισμένη στο σπορ hatchback της κατηγορίας Β. Το αρχικό Sandero RS κυκλοφόρησε προς πώληση στην Αργεντινή το Μάιο του 2016 και αυτή η περιορισμένη σειρά Racing Spirit παρουσιάστηκε ως μια πρωτοπορία στο Σαλόνι του Buenos Aires. Προέρχεται από τη Βραζιλία και βρίσκεται ήδη στην αγορά της Αργεντινής.

ΜΗΧΑΝΙΚΑ: Δεν υπάρχουν νέα. Συνεχίζει με τον γνωστό ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα F4R 2.0 145 hp και 198 Nm. Χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων, μπροστινή κίνηση.

ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ: Όσον αφορά το συμβατικό Sandero RS, η σημαντικότερη διαφορά είναι τα ελαστικά Michelin Pilot Sport4 (αντί της Continental SuperContact3). Οι διαστάσεις των τροχών δεν διέφεραν: 205/45 R17.

Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ: Το Sandero RS Racing Spirit προσφέρεται σε μαύρο, άσπρο ή ασήμι χρωματισμους με αποκλειστικές λεπτομέρειες στο εξωτερικό: μπροστινή αεροτομή, οπίσθιο διαχύτη και δαγκάνες φρένων με κόκκινο χρώμα. Στο εσωτερικό, μαύρες επιστρώσεις, πινακίδα αναγνώρισης αριθμού μονάδας δίπλα στο μοχλό αλλαγής ταχυτήτων και αποκλειστική ταπετσαρία “Racing Spirit” σε μαύρο, κόκκινο και λευκό. Ο υπόλοιπος εξοπλισμός είναι ο ίδιος με το κανονικο Sandero RS.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...