Γαλλία | Από €23,300 η νέα περιορισμένη έκδοση S-Edition του Renault Captur

Για να αξιοποιήσει την επιτυχία του μοντέλου καθώς και να κερδίσει νέους πελάτες, η γκάμα του Renault Captur επεκτάθηκε με την προσθήκη της νέας περιορισμένης έκδοσης S-Edition.

Η εισαγωγή του Captur S-Edition ανανεώνει επίσης τον κατάλογο των κινητήρων του μοντέλου χάρη στη διαθεσιμότητα του TCe 150 που συνδυάζεται με χειροκίνητη ή διπλού συμπλέκτη μετάδοση. Με αυτόν τον ισχυρό κινητήρα κάτω από το καπό, το δημοφιλές crossover της Renault προσφέρει πρωτοφανή δυναμική απόδοση και κάνει την έκδοση S-Edition του μοντέλου την πιο σπορ στην γκάμα Captur.

Διαβάστε επίσης:

Η δυναμική στάση της περιορισμένης έκδοσης ενισχύεται από τη διαθεσιμότητα ενός αποκλειστικού χρώματος Iron Blue σε συνδυασμό με ένα χρώμα ουρανού Etoilé Black ή Platine Grey. Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Captur S-Edition ενισχύεται περαιτέρω με την τοποθέτηση μαύρης ζάντας αλουμινίου Filante διαμέτρου 17 ιντσών και έξυπνου σήματος S-Edition. Η συνολική επίδραση συμπληρώνεται περαιτέρω από τα ένθετα προστασίας πόρτας Gun Metal Grey και τις πλάκες ολίσθησης (εμπρός και πίσω).

Το κομψό, σπορ εσωτερικό του Captur S-Edition διαθέτει αποκλειστική δερμάτινη επένδυση Alcantara / simile με μπλε ραφή, η οποία μεταφέρεται στο βραχίονα στήριξης, το μοχλό αλλαγής ταχυτήτων και το φρένο στάθμευσης.

Το Captur περιορισμένης έκδοσης ξεχωρίζει επίσης από το πακέτο τεχνολογίας του, το οποίο ενσωματώνει το σύστημα R-LINK Evolution, μπροστινούς, πλευρικούς και οπίσθιους αισθητήρες στάθμευσης, κάμερα αναστροφής, Easy Park Assist και Blind Sport Warning.

Οκτώ διαφορετικοί συνδυασμοί χρωμάτων δύο τόνων είναι διαθέσιμοι για τη νέα έκδοση Captur S-Edition περιορισμένης έκδοσης και τα βιβλία παραγγελιών έχουν ήδη ανοίξει σε όλο το γαλλικό δίκτυο πωλήσεων.

Τιμές (στη Γαλλία):

Powertrain Limited-edition Captur S-Edition
Energy TCe 120 € 23,300
Energy TCe 120 EDC € 24,900
 Energy TCe 150 € 24,600
Energy TCe 150 EDC € 26,200
Energy dCi 110 € 26,100

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...