Για 120 χρόνια, η Renault έχει δεσμευτεί να διευκολύνει καθημερινά τη ζωή των πελατών της

Από τη σύσταση της πριν από 120 χρόνια, η Renault είχε τρεις ζωές. Αυτή του ιδρυτή της εταιρείας Louis Renault (1898-1944), αυτή της Régie Nationale des Usines Renault (RNUR), που ανήκε εξ ολοκλήρου στο γαλλικό κράτος (1945-1995), και της Renault SA (1995-σήμερα). Παρ ‘όλα αυτά, αυτές οι τρεις ζωές αποτελούν μια και μοναδική εμπειρία, τη ζωή ενός κατασκευαστή αυτοκινήτων που προσαρμόζεται πάντα με τρόπο προσαρμοσμένο στις μεταβαλλόμενες εποχές, τις μεταβαλλόμενες κοινωνίες και τις εξελισσόμενες οικονομίες.

Πάνω από 120 χρόνια, η Renault παρέμεινε πλήρως σε αρμονία με τις απαιτήσεις μιας ολοένα και ευρύτερης και διεθνούς πελατείας, παραμένοντας η καρδιά της αυτοκινητοβιομηχανίας για να εκπληρώσει αυτές τις φιλοδοξίες, να μετρήσει και να αναλύσει τις κοινωνικές αλλαγές σε έναν κόσμο που αγαπάει την κινητικότητα, όπου η ελευθερία η κίνηση, η μετακίνηση, η προσπάθεια έγινε όλο και πιο σημαντική. Η μακροζωία της Renault χτίστηκε με βάση την κατανόηση του τρόπου ζωής και των χρήσεων, την επιθυμία να καταστούν οι άνθρωποι το καθοριστικό στοιχείο στον κόσμο των αυτοκινήτων και της τεχνολογίας.

Τι κάνει σήμερα ένα αυτοκίνητο Renault, Renault; Κοιτάζοντας πίσω στην ιστορία, μπορούμε να δούμε ότι είναι ένα όχημα σφυρηλατημένο από αξίες, που εκφράζονται με μοντέλα που συνδυάζουν πάθος για αυτοκίνητα, εξερεύνηση, ανακάλυψη, οικογένεια, δουλειά, αναψυχή … και απελευθέρωση.

Διαβάστε επισης:

Ανακαλύψτε κάποια από τα πιο εικονικά μοντέλα της Renault, που άφησαν ιστορία στο κόσμο της αυτοκίνησης:

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...