Βραζιλία | Διέρρευσαν τα νέα Renault Sandero και Logan (pics)

Η Renault προετοιμάζει νέες αφίξεις για τη Βραζιλία, εκτός από τη νέο ανανεωμένο Renault Duster. Το SUV θα φτάσει στη Βραζιλία το επόμενο έτος μαζί με τα ανανεωμένα Sandero και Logan, τα οποία έχουν ακολουθήσει τις αλλαγές που έγιναν στις ευρωπαϊκές εκδόσεις από τη Dacia.

Οι πρώτες εικόνες του εμφανίστηκαν στα δημόσια αρχεία του INPI – Εθνικού Ινστιτούτου Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Σε αντίθεση με το Duster, τα νέα Sandero και Logan θα υποβληθούν σε πιο διακριτές αλλαγές, οι οποίες θα επικεντρωθούν σε νέους προφυλακτήρες και προβολείς με αναστηλωμένα εσωτερικά στοιχεία, ακολουθώντας τη σχολή σχεδιασμού Captur και Koleos.

Το εσωτερικό θα έχει επίσης περιστασιακές αλλαγές, ειδικά το νέο τιμόνι, ακριβώς όπως στο επανασχεδιασμένο Duster. Το σύστημα πολυμέσων MediaNAV θα πρέπει επίσης να αναβαθμιστεί, καθώς είναι ένας από τους λίγους στην κατηγορία που δεν προσφέρει σύστημα για Android και iOS.

Τα Sandero και Logan αναμένεται να αποκτήσουν περισσότερο εξοπλισμό από τις ευρωπαϊκές τους εκδόσεις, όπως το stability control (που προσφέρεται μόνο για τις εκδόσεις 1.6, Stepway και RS) και τους πλευρικούς αερόσακους.

Μηχανικά θα παραμείνει αμετάβλητη, διατηρώντας τον 1.0 λίτρων, τριών κυλίνδρων και 1.6 λίτρων 16V. Ωστόσο, το αυτόματο κιβώτιο Easy’R θα αντικατασταθεί από το αυτόματο κιβώτιο CVT του Duster και του Captur.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Marlos Ney Vidal, του ιστοτόπου Autos Secrets, η Renault θα ξεκινήσει επίσης στη Βραζιλία την έκδοση το Dokker που θα κατασκευαστεί στην Αργεντινή. Το νέο όχημα θα αντικαταστήσει το Kangoo.

Source/Images: quatrorodas.abril.com.br

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...