Διέρρευσε το εσωτερικό της δεύτερης γενιάς Duster (pics)

Η επόμενη γενιά Renault Duster αποκαλύφθηκε επίσημα χθες, αλλά ο γάλλος κατασκευαστής αποκάλυψε μόνο το εξωτερικό, διατηρώντας όλες τις άλλες λεπτομέρειες κάτω από μυστικότητα. Το δημόσιο ντεμπούτο του Duster ΙΙ έχει προγραμματιστεί στις 12 Σεπτεμβρίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και θα αποτελέσει την ατραξιόν στο περίπτερο Renault/Dacia. Ενώ υπάρχει ακόμα χρόνος για το ντεμπούτο του, τα σκίτσα του εσωτερικού του νέου Duster διέρρευσαν στο διαδίκτυο, δίνοντας την πρώτη γεύση της συμπαγούς καμπίνας του SUV. Το Duster ΙΙ αναμένεται να επιτύχει σημαντική βελτίωση τόσο στην ποιότητα όσο και στο φινίρισμα και τα σκίτσα που διερρέυσαν φαίνονται πολλά υποσχόμενα.

>Επίσημο | Το ολοκαίνουργιο Dacia Duster: περισσότερο Duster από ποτέ!

Τα σκίτσα δείχνουν πολλά υποσχόμενα με ένα ταμπλό σύγχρονης εμφάνισης. Βλέπετε το συνδυασμό χρωμάτων διπλού τόνου σε όλη την καμπίνα, ενώ τα τμήματα του αμαξώματος και τα ένθετα από αλουμίνιο έχουν χρησιμοποιηθεί για να συμβαδίζουν με τη νέα εμφάνιση του SUV. Υπάρχει ένα νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, ενώ η κονσόλα οργάνων φαίνεται καινούργια και ευρύτερη. Η κεντρική κονσόλα ενσωματώνει τρεις κυκλικές οπές εξαερισμού και ένα τεράστιο σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας με οθόνη αφής που θα υποστηρίξει πλήθος λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος ψυχαγωγίας.

>{Stories} Μια επανάσταση που ονομάζεται Duster

Το άλλο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ένας κυκλικός επιλογέας ρότορα μπροστά από το κουμπί αλλαγής ταχυτήτων. Τα σκίτσα παρέχουν επίσης μια ματιά στα καθίσματα σε μαύρο χρώμα και είναι πιθανό να προσφέρουν καλύτερη υποστήριξη σε σχέση με το εξερχόμενο μοντέλο.

Image Source: auto.ndtv.com

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...