Διέρρευσε φωτογραφία προ-παραγωγής του Renault Alaskan

Renault Alaskan

Μετά την έναρξη του Duster Oroch στην αγορά της Νότιας Αμερικής, η Renault ετοιμάζεται για το ντεμπούτο – με παγκόσμια καριέρα – pick-up της, Renault Alaskan κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016, το οποίο είχε αποκαλυφθεί ως Show Car το Σεπτέμβριο. Εδώ παίρνουμε μια πρώτη ματιά του μπροστινού μέρους ενός Renault Alaskan προ-παραγωγής.

Κατά την πρώτη ματιά, το μπροστινό μέρος μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το πρωτότυπο μοντέλο. Διαθέτει το γνωστό “πρόσωπο” της Renault με μεγάλους, τραβηγμένους προς τα πίσω προβολείς, που εκβάλλουν μια μάσκα σχήματος V, προβολείς ομίχλης με πινελιές από χρώμιο και μια ασημένια προστατευτική ποδιά.

Το νέο Renault Alaskan πατά πάνω στην ίδια πλατφόρμα με το ξάδερφο του Navara, της Nissan. Η γκάμα κινητήρων θα περιλαμβάνει τον ίδιο κινητήρα του Trafic (2.3 dCi), και θα παραχθεί σε τρεις τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο: στη Βαρκελώνη, στο εργοστάσιο της Nissan που παράγει επίσης το NP300, στην Κόρδοβα, της Αργεντινής, και στο Μεξικό σε άλλο εργοστάσιο της Nissan.

Η Renault επιβεβαίωσε επίσης ότι το Alaskan θα έχει μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1.000 κιλών, και θα έρθει σε ένα ευρύ φάσμα τύπων σώματος.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...