Διαθέσιμα τα νέα Renault Captur & Logan MCV Stepway στην Γαλλική αγορά

Το νέο Captur μεταφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που βοήθησαν να σφυρηλατήσουν την αρχική επιτυχία του μοντέλου, συμπεριλαμβανομένου ενός κομψού φινιρίσματος δύο τόνον. Πράγματι, όταν πρόκειται για την προσωποποίηση των οχημάτων τους, οι πελάτες επωφελούνται τώρα από ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία, χάρη στην προσθήκη τριών νέων χρωμάτων, δηλαδή Atacama Orange, Ocean Blue και Amethyst Black (εκδόσεις Initiale Paris), καθώς και ένα νέο χρώμα της οροφής (Platine Grey).
Διαβάστε επίσης: 87o Σαλόνι αυτοκίνητου Γενεύης – Το Ανανεωμένο Renault Captur


To ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσαρμογής του Νέου Renault Captur καλύπτει το εσωτερικό, πάρα πολύ, ώστε οι αγοραστές να διαμορφώσουν ένα όχημα που ταιριάζει πραγματικά την προσωπικότητά τους.

Τα βιβλία παραγγελιών για το νέο Renault Captur άνοιξαν σήμερα (4, Απριλίου, 2017) σε όλο το γαλλικό δίκτυο πωλήσεων της μάρκας.

Διαθέσιμες οι εκδόσεις Dacia Explorer στην Γαλλία
Μετά την αποκάλυψη του μοντέλου το τελευταίο μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το Logan MCV Stepway είναι διαθέσιμο προς πώληση στη Γαλλία με τη μορφή μιας νέας περιορισμένης έκδοσης ονόματι Explorer.


Διαβάστε επίσης: 87o Σαλόνι αυτοκίνητου Γενεύης – Dacia Logan MCV Stepway/SCe 75


Το ελκυστικό στυλ crossover της γραμμής Stepway έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχής για την μάρκα και το νέο άγριο βλέμμα του Logan MCV Stepway που επιτείνεται από την απόσταση από το έδαφος που στα 50 mm, μια εμπνευσμένη μάσκα από το Duster, προστατευτικά καλούπια και ένα ειδικό εσωτερικό.


Διαβάστε επίσης: Νέο μέλος στην οικογένεια Stepway το Dacia Logan MCV Stepway [Φωτογραφίες]


Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά Stepway, η έκδοση Explorer μπορεί να οριστεί σε μια επιλογή από δύο αποκλειστικά χρώματα – Iceland Grey (όλα τα μοντέλα) ή Ochre Orange (Sandero Stepway μόνο) – και έρχεται με νέες ζάντες, πορτοκαλί με λεπτομέρειες κα.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...