Δυναμικό comeback από την Lada με την σφραγίδα της Renault

Στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Μόσχας η Lada παρουσίασε διάφορα ενδιαφέροντα μοντέλα δείχνοντας το διαφορετικό αέρα που τις έδωσε η είσοδος της στον όμιλο της Renault.

Η Lada παρουσίασε δύο πρωτότυπα αυτοκίνητα που θα διαφοροποιούνται σε μικρό βαθμό από τα μοντέλα παραγωγής που θα κάνουν ντεμπούτο το νέο έτος. Ξεκινώντας από το Vesta, είναι ένα μικρό sedan που βασίζεται στην πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι Renault-Nissan για τα μικρομεσαία τους μοντέλα και θα μπει στην παραγωγή τέλη 2015.

Πιο εντυπωσιακό ομολογουμένος είναι το XRAY 2 το οποίο σχεδιαστικά δεν έχει να ζηλέψει κάτι από ένα άλλο αναγνωρισμένο compact SUV. Το XRAY αποτελεί την δεύτερη εκδοχή ενός concept car που είχε παρουσιαστεί πριν από περίπου δύο χρόνια και από αυτό θα προκύψουν δύο νέα μοντέλα, ένα με SUV στιλ και ένα με crossover σχεδίαση. Το πάτωμα θα είναι μάλλον του Dacia Logan, οι κινητήρες θα προέρχονται από την Renault και τα δύο νέα μοντέλα θα παρουσιαστούν το αργότερο μέχρι το 2016.

Για το τέλος η Lada παρουσίασε και το εντυπωσιακό Vesta WTCC. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...