Δύο νέες εκδόσεις για το Alpine A110 στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (pics)

Η Alpine στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης θα παρουσιάσει δυο νέες εκδόσεις του νέου A110 ονόματι Pure και Légende. Οι εν λόγο εκδόσεις θα παραμείνουν σταθερές στις διαχρονικές αξίες της Alpine με συμπαγές μέγεθος, μικρό βάρος και ευελιξία.

Και οι δύο εκδόσεις μοιράζονται την ίδια πλήρη αλουμινένια δομή, κινητήρα 252 ίππων 1,8 λίτρων, σε συνδυασμό με κιβώτιο ταχυτήτων DCT 7 ταχυτήτων, διπλό ψαλίδι ανάρτησης μπροστά και πίσω.

  • Η έκδοση Pure είναι ελαφρύτερη και πιο επικεντρωμένη στον οδηγό, διατηρώντας την μινιμαλιστική αλλά υψηλής ποιότητας προσέγγιση της Premiere Edition, πρώτης έκδοσης του A110.
  • H έκδοση Légende προσθέτει περισσότερη φινέτσα και πολυπλοκότητα για καθημερινή οδήγηση ή για περιηγήσεις σε μεγάλες αποστάσεις. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει καθίσματα Sabelt με δυνατότητα προσαρμογής 6 κατευθύνσεων, πλήρη δερμάτινη ταπετσαρία και εσωτερική επένδυση από στιλπνές ίνες από ανθρακονήματα.

Τρία νέα χρώματα προστίθενται στη σειρά Alpine: Blanc Irisé, Bleu Abysse και Gris Tonnerre.

Τα νέα A110 Pure and Légende θα ανακοινωθούν με πληρεί στοιχεία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Alpine στις 6 Μαρτίου στις 9.30 π.μ.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...