Επίσημο | Παρουσιάστηκε το ολοκαίνουργιο Renault Duster ΙΙ (pics)

Μετά από περισσότερα από ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα, το Renault Duster ανανεώθηκε επτά επιτυχημένα χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του. Το ολοκαίνουργιο Renault Duster διαθέτει ολοκαίνουριο εξωτερικό στυλ για να προσφέρει μια σαφώς ισχυρή και στιβαρή εμφάνιση.

Το αυτοκίνητο προσφέρει ένα βήμα-παραπάνω σε αντιληπτή ποιότητα με εντελώς ανασχεδιασμένο εσωτερικό για μια άνετη και φιλική προς το χρήστη εμπειρία εσωτερικού. Εξοπλισμένο με νέα βοηθήματα οδήγησης και νέο εξοπλισμό, το νέο Duster είναι ένα αυθεντικό SUV – τόσο ευέλικτο όσο και άνετο για καθημερινή οδήγηση.

Υπάρχουν λεπτές διαφορές μεταξύ του εξωτερικού σχεδιασμού του Duster της Dacia. Για παράδειγμα, η διακριτική μάσκα της Renault, εμπνευσμένη από το σχεδιασμό του pick-up Alaskan, εκτείνεται βαθύτερα στον προφυλακτήρα. Σε αντίθεση με το μοντέλο της Dacia που συμπληρώνει το πλάτος των προβολέων. Το Renault Duster 2018 φοράει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με 5 ακτίνες. Τα πίσω και τα πλευρικά τμήματα είναι πανομοιότυπα μεταξύ Dacia & Renault Duster.

Στο εσωτερικό, το Renault Duster έρχεται με τιμόνι 3 ακτίνων, σε αντίθεση με τις 4 ακτίνες του Dacia Duster. Επίσης, οι κυκλικές οπές κλιματισμού έχουν αντικατασταθεί από ορθογώνιες. Το υπόλοιπο του ταμπλό φαίνεται πανομοιότυπο με το Dacia Duster 2018. Η κεντρική κονσόλα διαθέτει οθόνη αφής MediaNav Evolution AVN ακολουθούμενη από περιστροφικά χειριστήρια για τον αυτόματο κλιματισμό.

Το νέο μοντέλο Renault Duster έχει μήκος 4,34 μ. και πλάτος 1,80 μ. Έχει απόσταση από το έδαφος 210 χιλιοστών συνοδευόμενη από γωνίες προσέγγισης και απόκλισης 30 και 33 μοίρες αντίστοιχα και γωνία 21 μοιρών.

Το νέο Duster έρχεται με την επιλογή δύο βενζινοκινητήρων και ενός πετρελαιοκινητήρα. Η επιλογή του βενζινοκινητήρα περιλαμβάνει τα μοντέλα SCe 115 (εκδόσεις 4 × 2 και 4 × 4) που συνδυάζονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT (μόνο 4 × 2) και τον 2.0 16V 145 με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και 4 × 4. Ο κινητήρας ντίζελ είναι διαθέσιμος σε δυο εκδόσεις dCi 85/90 (εκδόσεις 4 × 2) και το dCi 110 (εκδόσεις 4 × 2 και 4 × 4).

Οι εκδόσεις με κίνηση στους εμπρός τροχούς που τροφοδοτούνται από το dCi 110 τροφοδοτουνται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη EDC.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...