Ευρωπαϊκό βραβείο επιχειρηματικότητας στην Teoren Motors

Μια από τις σημαντικότερες βραβεύσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο πέτυχε η Teoren Motors B. N. Θεοχαράκης σε διάστημα μικρότερο των δύο χρόνων αφότου ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα των εταιριών Renault και Dacia.
Ειδικότερα η TEOREN MOTORS έχοντας επιδείξει ισχυρή αναπτυξιακή πορεία και συνεχίζοντας το ίδιο δυναμικά και το 2015, ανακηρύχθηκε ως «National Champion» στην κατηγορία «Growth Strategy of the Year» των European Business Awards.

Η Teoren Motors, από τη πρώτη στιγμή ανέπτυξε ένα στρατηγικό πλάνο ενεργειών δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο δίκτυο επισήμων συνεργατών της, τις υπηρεσίες After Sales και την επικοινωνία σε κάθε επίπεδο που παρά τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς, έφερε ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Η στρατηγική της Teoren Motors ενίσχυσε σημαντικά την παρουσία των δύο μαρκών, θέτοντας ισχυρές βάσεις για την ακόμα πιο δυναμική πορεία τους στην Ελληνική αγορά.

Τα European Business Awards, sponsored by RSM, είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων της Ε.Ε. Αποτελούν τα μοναδικά ευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία υψηλού κύρους στα οποία μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της οικονομίας.

Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρείες που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στις 10 κατηγορίες του διαγωνισμού, από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έως την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...