Η ανανεωμένη έκδοση του Renault Zoe θα παρουσιαστεί τον Ιούλιο

©carwow.co.uk

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Auto Plus, το Renault Zoe θα ανανεωθεί τον φετινό Ιούλιο. Το Renault Zoe είναι το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε πωλήσεις στην Ευρώπη, αλλά με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό που έρχεται φέτος, το ηλεκτρικό supermini χρειάζεται αναβάθμιση για να διατηρήσει την ηγετική του θέση.

Όταν σκεφτόμαστε τις αναβαθμίσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η άμεση προσοχή μας πηγαίνει στην χωρητικότητα και την εμβέλεια της μπαταρίας. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι εξίσου σημαντικά σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Πιο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας

Το φημολογούμενο κωδικό όνομα R110 προτείνει έναν ηλεκτροκινητήρα 82 kW (110 HP), που σημαίνει αύξηση κατά 22% από την προηγούμενη έκδοση R90. Αρκετά για να κάνει ένα supermini πολύ διασκεδαστικό στην οδήγηση.

Θύρα φόρτισης CCS

Η Renault δήλωσε ότι τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα έχουν επιτέλους τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μέσω ενός CCS. Η δυνατότητα CCS σε συνδυασμό με φορτιστή τριών φάσεων 22 kW είναι ο τέλειος συνδυασμός για τους Ευρωπαίους πελάτες.

Ασφάλεια

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως το AEB (αυτόνομο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης), το LKAS (Σύστημα Υποβοήθησης Λειτουργίας Λωρίδας) ή το ACC (Adaptive Cruise Control) θα πρέπει να είναι στάνταρ σε κάθε σύγχρονο αυτοκίνητο, ηλεκτρικό ή όχι.

Καλύτερα πίσω καθίσματα

Τα πίσω καθίσματα πρέπει να διπλώνονται τελείως σε διαμόρφωση 60:40. Η τωρινή πλάτη του πίσω καθίσματος μπορεί να διπλωθεί μόνο σε ένα κομμάτι, αντί σε διάσπαση 60:40, πράγμα που δεν είναι πρακτικό.

Source: pushevs.com

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...