Η αύξηση πωλήσεων, φέρνει αύξηση παραγωγής για το Renault Zoe

Τα στοιχεία πωλήσεων του Zoe είναι θετικά, έτσι η Renault αποφάσισε να αυξήσει την παραγωγή στο εργοστάσιο στο Flins, κοντά στο Παρίσι.

Ενώ ο κόσμος της αυτοκινητοβιομηχανίας σήμερα συγκλονίζεται από το σκάνδαλο των στημένων κινητήρων ντίζελ της Volkswagen, η Renault, χαμόγελα μέσω του Zoe. Λίγες μέρες μετά την επίτευξη του ορίου των 30.000 μοντέλων (από την έναρξη του μοντέλου Μάρτιος 2013), ο Γάλλος κατασκευαστής εξακολουθεί να επικροτεί τα καλά στοιχεία πωλήσεων του μικρού ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης της.

7000 πωλήσεις στη Γαλλία το 2015
Η Renault ανέφερε ότι περίπου 18.000 Zoe κυκλοφορούν σήμερα στην Γαλλία, 7.000 έχουν πωληθεί από την αρχή του έτους. Με δεδομένη αυτήν την επιτάχυνση των πωλήσεων, η Renault αποφάσισε να αυξήσει την παραγωγή του μοντέλου μηδενικών εκπομπών της.

Από 120 έως 150 ανά ημέρα
Έτσι, μετά το πέρασμα των 90 μονάδων ανά μέρα, την άνοιξη έως 120 σήμερα, η ημερήσια παραγωγή του Zoe θα αυξηθεί περαιτέρω για να φτάσει το ορόσημο των 150 μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου. Η πρόσφατη εμφάνιση της νυχτερινή βάρδια θα επιτρέψει να απορροφήσει αυτήν την αύξηση της παραγωγής όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Renault.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...