Η εκδήλωση Losange Passion International 2018 έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Μαΐου!

Η Fédération Française des Clubs Renault et Alpine (FCRA), με βάση την επιτυχία των πρώτων τεσσάρων εκδηλώσεων που προσέλκυσαν περισσότερους από 800 λάτρεις των Alpine και Renault από όλη τη Γαλλία, θα πραγματοποιήσει την πέμπτη εκδήλωση Losange Passion International την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 , στο Circuit de l’Ouest Parisien, κοντά στο Dreux, 85 χιλιόμετρα δυτικά του Παρισιού.

Οι συμμετοχές είναι ήδη ανοιχτές για το Losange Passion International 2018, μια διπλή συγκέντρωση όλων των τύπων οχηματων Renault ή Alpine, συμπεριλαμβανομένων και των powered by Renault οχηματων.

Η υποβολή ενδιαφέροντος εισόδου είναι υποχρεωτική για την παρακολούθηση της εκδήλωσης με ένα όχημα και δεν θα υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι για όσους εμφανίζονται την ημέρα χωρίς κράτηση.

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής εδώ

120 χρόνια Easy Life

Η εκδήλωση Losange Passion International 2018 θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην 120η επέτειο της Renault, με τη μορφή ενός πακέτου προγραμμάτων γύρων παρελάσεων, επίδειξη οδήγησης, την παρουσία πολλών φημισμένων οδηγών και την παρουσίαση μοντέλων από τη συλλογή Renault Classic και οχημάτων που ανήκουν σε σωματεία μέλη της FCRA.

Οι δραστηριότητες της ημέρας περιλαμβάνουν επίσης μια πρωινή ξενάγηση για τα οχήματα πριν από τον 2ο Παγκοσμιο Πόλεμο, έναν διαγωνισμό κομψότητας, έναν αγώνα kart, έναν αργό αγώνα δρόμου, μια ευκαιρία να ανταλλαγής ανταλλακτικών και άλλων αντικείμενων και, για να ολοκληρωθεί, με την παρέλαση όλων των οχηματων.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...