Η Συμμαχία της Renault-Nissan τιμήθηκε για τον αγώνα κατά του υποσιτισμού των παιδιών

Νέα Υόρκη (21, Νοεμβρίου 2014) – Δράση Κατά της Πείνας, ένας παγκόσμιος ηγέτης στον αγώνα κατά του υποσιτισμού των παιδιών, έδωσε την κορυφαία διάκριση στον CEO της Renault-Nissan Alliance, Carlos Ghosn.

Κάθε χρόνο, εκατοντάδες φανατικοί υποστηρικτές της Δράσης Κατά της Πείνας συγκεντρώνονται και συσπειρώνονται γύρω από την αποστολή της εξάλειψης της πείνας σε όλο τον κόσμο.

Την Πέμπτη το βράδυ στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη, η Δράση Κατά της Πείνας τίμησε το προεδρο της Renault-Nissan Alliance για το παγκόσμιο ανθρωπιστικό του έργο, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός ταμείου έκτακτης ανάγκης που θα βοηθήσει την οργάνωση Δράση Κατά της Πείνας στην παροχή ταχείας οικονομικής βοήθειας, όταν και όπου το χρειάζεται περισσότερο.

“Είναι τιμή μας να αναγνωριζόμαστε από την οργάνωση Δράση Κατά της Πείνας”. Η Δράση Κατά της Πείνας προσπαθεί για τον κοινό στόχο να σώσουν ζωές, ενώ εργάζονται με τις κοινότητες για τη βελτίωση της υγείας, παρέχοντας σταθερότητα και να εξασφαλίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον.”,

δήλωσε ο Ghosn

“Η Renault-Nissan Alliance υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του παγκόσμιου ανθρωπιστικού έργου, η οποία περιλαμβάνει τα πάντα, από τη στήριξη των θυμάτων του τυφώνα στις Φιλιππίνες μέχρι την παροχή επείγουσας επισιτιστικής βοήθειας σε ανθρώπους στην Ανατολική Αφρική. Τιμούμε τη δέσμευσή τους στο να βοηθήσουν τις πλέον ευάλωτες κοινότητες.”,

δήλωσε ο Raymond Debbane, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Δράση κατά της πείνας.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...