Η Dacia αποκομίζει το βραβείο «Running Costs» στα βραβεία Grand Prix des Marques Automobiles 2017

Η Dacia κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Running Costs» στο 10o Grand Prix des Marques Automobiles 2017. Τα στοιχεία που λαμβάνονται υπόψη είναι η κατανάλωση καυσίμων, το κόστος εξυπηρέτησης, η ασφάλιση και η εγγύηση. Αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει την εμπειρία των πελατών της Dacia κάθε μέρα και μαρτυρεί το γεγονός ότι η αξίωση της “έξυπνης αγοράς” της μάρκας εξακολουθεί να αποτελεί αναπόσπαστο χαρακτηριστικό του DNA της.

“Αυτό το βραβείο είναι μια περαιτέρω απεικόνιση της δύναμης και της υποστήριξης χαρακτηριστικό της μάρκας Dacia που επιδιώκει να προσφέρει στους πελάτες της μια έξυπνη αγορά όχι μόνο όταν αγοράζουν ένα από τα μοντέλα μας, αλλά και όταν το τρέχουν στο δρόμο”, σημειώνει ο Διευθυντής After Sales της Dacia Γαλλίας, Pierre-Michel Erard. “Όλα τα οχήματα της Dacia έρχονται με εγγύηση τριών ετών ή 100.000km, αλλά ταυτόχρονα είναι αναγνωρισμένα για την εξαιρετική αξιοπιστία τους. Μαζί, αυτοί οι παράγοντες κάνουν τα έξοδα λειτουργίας της Dacia τόσο ανταγωνιστικά. “

Εδώ και 13 χρόνια από την κυκλοφορία της, η Dacia έχει πουλήσει περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια οχήματα ανά τον κόσμο και η εμπειρία που έχει αποκτήσει επιτρέπει στους πελάτες της να επωφελούνται από απλά, αξιόπιστα και προσιτά μοντέλα. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της, η μάρκα θέλει να παρέχει στους πελάτες της την απόλαυση του χρόνου τους πίσω από το τιμόνι, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν πολλά χρήματα. Χρόνο με το χρόνο, η προσέγγιση αυτή έχει προσελκύσει μια αυξανόμενη ροή και έχει δει το Sandero ως το best-seller μοντέλο για τους λιανικούς πελάτες στη Γαλλία από το 2016.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...