Η Renault αναμένετε να παρουσιάσει ένα coupe crossover στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας

©drive.ru

Η Renault, σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο για τη ρωσική αγορά, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ στο Renault News, στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας το Σεπτέμβριο, το οποίο θα λάβει τη μορφή ενός coupe crossover σύμφωνα με την Vedomosti.

Σύμφωνα με τη ρωσική ημερήσια εφημερίδα, ο Denis Le Vot, πρώην αντιπρόεδρος υπεύθυνος για την περιοχή της Ευρασίας, επιβεβαίωσε την παρουσίαση αυτού του μελλοντικού μοντέλου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2018,

Θα καθίσει στην γκάμα πάνω από το ρωσικό Renault Kaptur που μοιράζεται την πλατφόρμα με το Duster, αυτό το μελλοντικό μοντέλο θα ξεκινήσει επίσης με την πλατφόρμα του ρουμανικού SUV και θα παραχθεί στο εργοστάσιο της Μόσχας του Γάλλου κατασκευαστή. Το μοντέλο θα διατεθεί και σε άλλες αναδυόμενες αγορές.

Δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το μελλοντικό μοντέλο, με την Renault να σχεδιάζει να ξεκινήσει τρία νέα μοντέλα στην Ρωσική αγορά.

Διαβάστε επισης:

 

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...