Η Renault ανανεώνει το Kadjar με νέο βενζινοκινητήρα TCe 165 και αυτόματο κιβώτιο Auto X-Tronic

Η Renault έδωσε στο SUV Kadjar ένα update στα μέσα της γενιάς του, προσθέτοντας ένα νέο βενζινοκίνητο μηχανικό σύνολο.

Ο Γάλλος κατασκευαστής πρόσθεσε επίσης ένα νέο αυτόματο κιβώτιο για τον κινητήρα ντίζελ dCi 130, το οποίο βοηθά στη μείωση των εκπομπών ρύπων και στη βελτίωση της απόδοσης της πιο δημοφιλούς σε πωλήσεις κινητήριας μονάδας diesel του Kadjar.

Ο νέος βενζινοκινητήρας TCe 165 είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1.6 λίτρων που παράγει 165 ίππους και είναι ο πιο ισχυρός στη γκάμα του SUV, ενώ συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων.

Ο TCe 165 προσφέρει παρόμοια μεγέθη οικονομίας και εκπομπών ρύπων με την μονάδα TCe 130, με επίπεδα εκπομπών CO2 134g/km και οικονομία τόσο καλή όσο 47mpg.

Για τη μονάδα ντίζελ 1.6 λίτρων dCi 130, η Renault πρόσθεσε το αυτόματο κιβώτιο Auto X-Tronic. Προσφέρει εκπομπές χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα των 123g/km και οικονομία μέχρι 58,9mpg.

Μια άλλη τεχνολογική προσθήκη είναι η κλειδαριά hands-free με λειτουργία walkaway που ανάβει τα φώτα του αυτοκινήτου και ξεδιπλώνει τους καθρέφτες όταν περπατάτε προς την κατεύθυνση αυτή και αντίστροφα όταν περπατάτε μακριά.

Image Source: autoevolution.com

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...