Η Renault απλουστεύει την γκάμα των Clio, Captur, Megane στην Μεγάλη Βρετανία

Η Renault στην Μεγάλη Βρετανία, αποφάσισε να μειώσει τις εκδόσεις των Clio, Captur και Mégane σε τρεις: Play, Iconic και GT Line.

Οι αναθεωρημένες εκδόσεις μειώνουν επισης τις τιμές στις entry-level εκδόσεις των τριών μοντέλων μέχρι και 538 ευρώ και η Renault ισχυρίζεται ότι τα νέα επίπεδα προσφέρουν καλύτερη αξία από ότι οι έξι προηγούμενες που αντικατέστησαν.

Η έκδοση Play, στην entry-level, είναι το νέο ισοδύναμο της έκδοσης Expression +, ενώ η έκδοση Iconic είναι ισοδύναμη με την έκδοση Dynamique Nav. Η GT Line αντικαθιστά την έκδοση Signature Nav στο Captur και την GT-Line Nav στο Mégane.

Η μεγαλύτερη μείωση τιμής έρχεται με την νέα έκδοση Captur GT Line, η οποία αντιπροσωπεύει εξοικονόμηση περίπου 2.000 ευρώ σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση Signature X Nav. Η νέα έκδοση προσθέτει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στυλ τύπου SUV στο Captur. Επιπλέον, η GT Line δίνει στο Clio και το Mégane μια πιο σπορ εμφάνιση από τις κανονικές εκδόσεις.

Οι νέες εκδόσεις έχουν εισαχθεί για την απλούστευση της γκάμας καθώς ξεκινάει η πλήρης εκκίνηση της διαδικασίας δοκιμών WLTP, σύμφωνα με την οποία πρέπει να δοκιμαστεί κάθε spec του κάθε αυτοκινήτου. Οι αναθεωρήσεις φέρνουν τις εκδόσεις των Clio και Captur σε τρεις από πέντε και στις μισές επιλογές για τα Mégane.

Οι εκπομπές CO2 στην έκδοση Play μειώνονται από 127g/km σε 113g/km στο Clio TCe 75 αλλά αυξάνονται από 114g/km σε 139g/km στο Captur TCe 90. Ωστόσο, για το Mégane TCe 130 παραμένει το ίδιο, στα 120g/km.

Source/Photo: autocarpro.in

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...