Η Renault επιβεβαίωσε ένα φορτωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης

Προσεγγίζοντας την επιστροφή της Formula 1 σε ευρωπαϊκό έδαφος η Renault επιβεβαίωσε αρκετές μεγάλες αλλαγές στην RS16. Η γαλλική ομάδα σκοπεύει να επωφεληθεί από τις ιδιωτικές δοκιμές στη Βαρκελώνη για τη δοκιμή και την επικύρωση πολλαπλών τμημάτων, με σκοπό να επιβεβαιώσει την πρόσφατη τεχνική καθοδήγηση της μάρκας.Για τις δοκιμές, έχουμε πολλά πράγματα να αναλύσουμε, νέα ανάρτηση, αεροδυναμικές αναβαθμίσεις σε διάφορα μέρη του αυτοκινήτου και κάποιες μέθοδοι ψύξης για να αξιολογήσουμε την B-spec μονάδα ισχύος, οπότε θα είναι δύο γεμάτες ημέρες!

ανέφερε ο Nick Chester στο Autosport.com.

Η Βαρκελώνη είναι η έναρξη του αναπτυξιακού μας προγράμματος και θα δούμε πολλά νέα πράγματα να έρχονται και άλλες προγραμματισμένες μετά τις δοκιμές,

πρόσθεσε ο Cyril Abiteboul.

Σημειώστε ότι και η ομάδα της Red Bull θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να δοκιμάσει την B-Spec μονάδα ισχύος από τη δοκιμή της Βαρκελώνης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Motorsport.com.

Για το Grand Prix της Ισπανίας πριν από τις ιδιωτικές δοκιμές, η Renault θα φέρει ένα νέο σασί για το Jolyon Palmer και αναβαθμίσεις στο εμπρός και πίσω μέρος του μονοθέσιου.

Για την Ισπανία, ο Jolyon θα χρησιμοποιήσει ένα νέο σασί – RS16-03 – το οποίο χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας των διαφημιστικων γυρισμάτων μας αυτή την Παρασκευή στην πίστα του Silverstone

, αποκάλυψε ο Nick Chester.

Για τον αγώνα, έχουμε μια αναβάθμιση στην πίσω αεροτομή, καθώς και αρκετές αλλαγές στην εμπρός πτέρυγα.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...