Η Renault εργάζεται και διαμορφώνει το μέλλον της κινητικότητας (vid)

Η αυξανόμενη ζήτηση για προσωπική κινητικότητα που διαφέρει από την ατομική ιδιοκτησία αυτοκινήτων και τις υπάρχουσες δημόσιες συγκοινωνίες περιλαμβάνει την ανάγκη για πιο αποτελεσματικές, καθαρές, βιώσιμες και κοινές λύσεις αστικής κινητικότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο η Renault είναι πεπεισμένη ότι το μέλλον θα περιλαμβάνει τόσο την ιδιοκτησία αυτοκινήτων όσο και τις επιλογές κοινής κινητικότητας και ακολουθώντας το όραμά της να προσφέρει βιώσιμη κινητικότητα για όλους εργάζεται για την ανάπτυξη υπηρεσιών κινητικότητας.

Μέσω ενός συνδυασμού διαμοιρασμού αυτοκινήτων, εξυπηρέτησης αυτοκινήτων, δρομολογίων ποδηλασίας και ρομποτικών οχημάτων, θα αντιμετωπίσουν τις ανάγκες των ανθρώπων, των επιχειρήσεων και του δημόσιου τομέα χωρίς περιορισμό της ηλικίας, της φυσικής κατάστασης ή της οικονομικής κατάστασης.

Για να παραδώσει αυτές τις λύσεις κινητικότητας, το Groupe Renault θα συνεχίσει να εργάζεται σε μια ανοιχτή προσέγγιση καινοτομίας με τους εταίρους, τον δημόσιο τομέα και μέσω των μεγάλων πόρων έρευνας και ανάπτυξης της Renault-Nissan-Mitsubishi.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...