Η Renault λανσάρει το νέο Talisman Limited (pics)

Η Renault έχει κάνει μια σειρά από σημαντικές αλλαγές στην γκάμα του κομψού Talisman. Οι εκδόσεις Life και Intens δεν είναι πλέον διαθέσιμες και αντα αυτών λανσάρεται η έκδοση Limited. Σαν βάση της έκδοσης αυτής είναι η Intens.

Η γκάμα Renault Talisman λαμβάνει σημαντικές ειδήσεις των τελευταίο καιρό. Μετά την εισαγωγή της έκδοσης S-Edition (διαβάστε περισσότερα) όπου έκανε ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκίνητου της Γενεύης, ο γάλλος κατασκευαστής επιδιώκει να βελτιώσει ακόμη το κομψό σαλούν και αποφάσισε να αναδιαρθρώσει τα επίπεδα εκδόσεών κάτι που μπορεί να προσελκύσει την προσοχή του πελάτη που στοιχηματίζει ακόμα σε αυτόν τον τύπο οχήματος.

Πρώτον, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι οι εκδόσεις Life και Intens δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες με το Renault Talisman. Ως εκ τούτου, οι εκδόσεις Zen και Initiale Paris θα συνεχίσουν να είναι παρόν.

Η Renault ανακοίνωσε την ενσωμάτωση της έκδοσης Limited η οποία προσφέρει:

  • Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών
  • Εξωτερικοί καθρέφτες με γυαλιστερό μαύρο χρώμα
  • Διακριτικά ‘Limited’
  • Πλήρεις προβολείς LED
  • Σύστημα πολυμέσων Renault R-Link 2 με οθόνη 7 ιντσών
  • Αποκλειστικό εσωτερικό
  • Καθίσματα με συνθετικό δέρμα

Όσον αφορά τους κινητήρες, διάφοροι βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες θα είναι διαθέσιμοι για να συνοδεύουν την νέα έκδοση. Στην πρώτη περίπτωση όλα περνούν από ένα κινητήρα 1,6 λίτρων TCe 150 hp που συνδέεται με αυτόματο κιβωτιο διπλού συμπλέκτη EDC, ενώ οι λάτρεις του πετρελαίου μπορούν να επιλέξουν από 1,5 λίτρων dCi 110 hp ή 1,6 λίτρα dCi 130 hp αντίστοιχα. Στην πρώτη περίπτωση συνοδεύεται από χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων ενώ το δεύτερο έχει και τους δύο τύπους κιβωτίων ταχυτήτων.

Source/Photos: motor.es

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...