Η Renault ξεκινάει τη δέσμη των συνδεδεμένων υπηρεσιών μέσω του Easy Connect

Η Renault θα αναπτύξει την επωνυμία Easy Connect τις επόμενες εβδομάδες για να προωθήσει τις συνδεδεμένες και κινητές της υπηρεσίες. Με την φιλοδοξία: να ενισχύσει της σχέσης της με τους πελάτες της, ειδικά μετά την πώληση.

Ο Benoît Joly, διευθυντής πωλήσεων και εμπορίας συνδεδεμένων οχημάτων της Renault, ανακοίνωσε την έναρξη της κυκλοφορίας του σήματος Easy Connect με στόχο την ανασυγκρότηση των συνδεδεμένων υπηρεσιών της επόμενης γενιάς κινητικότητας. Όλες αυτές οι υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες από τις αρχές του 2018 μέσω της εφαρμογής smartphone My Renault, διαθέσιμη σε Android και iOS και συμβατή με τις πλατφόρμες R-Link Evolution και R-Link 2 που είναι εξοπλισμένα τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Renault.

Διαβάστε επίσης:

>>MY Renault, μια νέα εφαρμογή για απομακρυσμένη πρόσβαση σε υπηρεσίες και λειτουργίες του αυτοκινήτου

Στη συγκεκριμένη εφαρμογή, οι οδηγοί μπορούν να προετοιμάσουν το ταξίδι τους πριν από την αναχώρησή τους αλλά επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες εξ αποστάσεως που εμφανίζονται στο ταμπλό, όπως η απόσταση, η περίληψη ταξιδιού ή η πίεση των ελαστικών. Η ενσωμάτωση αυτής της εφαρμογής στα πρότυπα Android και iOS θα προσφέρει επίσης την ευκαιρία στους χρήστες να επωφεληθούν από τις υπάρχουσες υπηρεσίες όπως το εργαλείο ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook Messenger ή την υπηρεσια φωνής Google Now για Android και Siri για iOs.

Διατήρηση της σχέσης με τους πελάτες
Ακριβώς μέσω αυτών των βοηθών ο γαλλος κατασκευαστής στοχεύει στην ενίσχυση της σχέσης με τους πελάτες του, ιδίως μετά την πώληση. Οι οδηγοί θα μπορούν να θέτουν ερωτήσεις σχετικά με τη συντήρηση του οχήματός τους για να γνωρίζουν, για παράδειγμα, την ημερομηνία της επόμενης συντήρησης, την επόμενη αλλαγή λαδιού ή την πίεση των ελαστικών τους. Αυτό το πακέτο υπηρεσιών θα είναι επίσης προσβάσιμο από τους ιδιοκτήτες παλαιών μοντέλων Renault μέσω του My Renault Connect, διαθέσιμο το δεύτερο τρίμηνο του 2018.

Η σύνδεση οχήματος/κατοικίας δεν θα μείνει πίσω, αφού από το πρώτο εξάμηνο του 2018 οι οδηγοί της Renault θα μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις από το σπίτι τους στο ταμπλό του οχήματός τους, για παράδειγμα όταν έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός σπιτιού.

Διαβάστε επίσης:

>>Renault Digital: εισχωρώντας στην ψηφιακή καινοτομία (vid)

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...