Η Renault Ουκρανίας ξεκινά τις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Εννέα επίσημα κέντρα διανομής οχηματων της Renault στην Ουκρανία – στο Κίεβο, στο Ντιτρόπ, στο Λβιβ, στο Mykolaiv, στην Οδησσό και στο Ivano-Frankivsk – έλαβαν το δικαίωμα πώλησης και επισκευής των Renault ZOE και Renault Kangoo Z.E. μετά την επανειλημμένη περιοδεία του ZOE που διεξάχθηκε από κοινού με εμπειρογνώμονες από τη Γαλλία.

Σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου της Renault Ουκρανίας που εκδόθηκε την Τρίτη, το επίπεδο ετοιμότητας υποδομής για τα ηλεκτρικά οχήματα της Renault ήταν αποδεκτό μετά τα αποτελέσματα της δεύτερης περιοδείας του ZOE, αφού το 85% των σταθμών φόρτισης είναι συμβατοί με το Renault ZOE και 80% σύμφωνα με τα πρότυπα της μάρκας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Renault, πριν από την έναρξη των πωλήσεων των ηλεκτρικών οχημάτων στην Ουκρανία, πραγματοποιήθηκε ενδελεχής έλεγχος της υποδομής των σταθμών φόρτισης για σωστή λειτουργία, καθώς και η δυνατότητα άνετης και ασφαλής λειτουργία των ηλεκτρικών οχημάτων της Renault σε αστικές συνθήκες.

Η πρώτη επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο, τη Λβιβ και την Οδησσό την άνοιξη του 2017. Ως αποτέλεσμα, μόνο το 76% των σταθμών φόρτισης είχε το κατάλληλο τεχνικό επίπεδο για τη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων της Renault.

Λαμβάνοντας υπόψη τη χαμηλή ετοιμότητα της ουκρανικής υποδομής για την άνετη λειτουργία των ηλεκτρικών οχημάτων της Renault, πραγματοποιήθηκαν διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες και τους φορείς εκμετάλλευσης της υποδομής για την εξάλειψη των σφαλμάτων και τη βελτίωση των σταθμών φόρτισης κατά τη διάρκεια του έτους.

Photo: carwow.co.uk

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...