Η Renault σχεδιάζει χαμηλού κόστους γκάμα μοντέλων

Αυτή είναι η πληροφορία που ερχεται από την οικονομική εφημερίδα La Tribune: Μετά το χαμηλού κόστους αυτοκίνητο που θα πωλειται για λιγότερο από €5.000, ερχεται τώρα ο όμιλος Renault να δημιουργήσει μια ολόκληρη γκάμα αυτοκινήτων χαμηλού κόστους.

Η Tribune ανακοίνωσε σήμερα, χάρη σε μια εσωτερική πηγή μέσα στην Renault, ότι τα χαμηλού κόστους αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα σε διάφορες κατηγορίες. Εκτός από ένα πεντάθυρο μικρομεσαίο αυτοκίνητο, αναμένεται να φθάσει ένα μικρό SUV, επίσης, πολύ φθηνό.

Στην Ινδία το επόμενο έτος, το πρώτο Renault με λιγότερο από 5 000 ευρώ θα πωληθεί. Επιπλέον, η Renault, και η Datsun (μέλος της Renault-Nissan) θα προτείνουν επίσης μια αντίστοιχη γκάμα αυτοκινήτων. Επίσης, θυμόμαστε ότι στο τελευταιο Σαλόνι του Νέου Δελχί, η ​​Datsun παρουσίασε ένα concpet ονόματι Redi-Go, ενώ η Renault παρουσίασε το Kwid, ένα μικρο SUV. Η Renault θα φέρει επίσης το χαμηλού κόστους Lodgy MPV, ένα δεύτερο χτύπημα στα χαμηλού κόστους αυτοκινητα το 2015 στην αγορά της Ινδίας.

Η Tribune εξασφάλισε περαιτέρω στοιχεια καθώς αναφερει ότι αυτή η νέα οικογένεια οχημάτων θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη με τα σήματα της Dacia. Όλες αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν εάν είναι απαραίτητο το προβάδισμα που έχει η Renault-Nissan στον τομέα των χαμηλού κόστους αυτοκινήτων και τώρα στα εξαιρετικά χαμηλού κόστους.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...