Η Renault υπέγραψε σημαντική συνεργασία με την γαλλική Daniel Hechter

Η ομάδα της Renault μετά την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρεία GOODWILL υπέγραψε και νέα συνεργασία με τη διάσημη γαλλική μάρκα DANIEL HECHTER.

Αυτή η τριετής συμφωνία, η οποία ξεκίνησε στο Grand Prix του Μπαχρέιν, θα δείξει την επωνυμία DANIEL HECHTER στα μονοθέσια RS17. Τα μέλη της ομάδας επίσης θα φορούν υπογεγραμμένα ρούχα ενώ ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, μια συλλογή DH X RS θα δημιουργηθεί και θα διατεθεί στο εμπόριο στις χώρες που φιλοξενούν Grand Prix της Formula 1.

CYRIL ABITEBOUL, Διευθύνων Σύμβουλος Renault Sport F1

Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας με τον DANIEL HECHTER, θα μπορέσουμε να επιδείξουμε το μοναδικό savoir-vivre μας. Μοιραζόμαστε την αγάπη αυτού του παγκοσμιας κλασης αθλήματος της Formula 1. Αυτό το αμοιβαίο πάθος και η γαλλική κληρονομιά που ενώνει τις μάρκες μας προσφέρει φυσικές συνέργειες και ελπίζουμε για μια μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία για να ενισχύσουμε τη γαλλική πινελιά στην F1.

LOÏC LEMARCHAND, αναπληρωτής διευθυντής του Daniel HECHTER

Με τις παριζιάνικες ρίζες της, η μάρκα DANIEL HECHTER ενσαρκώνει τον γαλλικό τρόπο ζωής, η σιλουέτα HECHTER είναι κομψή, αστική και χαλαρή και η μάρκα μας έχει κάνει αυτόν τον τρόπο ζωής σε όλες τις ηπείρους και αυτή η συνέργια με τη Formula 1 και τη Renault Sport Formula One Team, αισθανόμαστε οτι ειναι φυσιολογικη. Μαζί αντανακλάμε το ομαδικό πνεύμα και τον δυναμισμό του αθλήματος.

Πηγή:confidential-renault.fr

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...