Η Renault Pro + εισάγει τα Renault X-Track και Master 4×4 για να βελτιώσει την απόδοση των LCV σε δύσκολες συνθήκες

77270_1_5 (Medium) 77340_1_5 (Medium) 77268_1_5 (Medium) 77335_1_5 (Medium)

Η Renault Pro + εισάγει νέες βελτιωμένες τεχνολογίες για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών των επιχειρήσεων που λειτουργούν σε δύσκολες συνθήκες.
Η τεχνολογία X -Track για την γκάμα των LCV παρέχει υψηλότερη απόδοση πρόσφυσης σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Αυτή η νέα, προσιτή λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλη την γκάμα και πιο συγκεκριμένα στα Kangoo, Trafic και Master.

Το Renault Master θα είναι διαθέσιμο και σε έκδοση 4×4 για να παρέχει εξαιρετική πρόσφυση για ιδιαίτερα δύσκολα εδάφη.

Σε μια κίνηση για να παρέχει περισσότερες δυνατότητες για τις επιχειρήσεις η Renault λανσάρει βελτιωμένες τεχνολογίες για να βοηθήσει τους οδηγούς να καταπολεμήσουν τις πιο αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν. Όταν πρόκειται για την απόδοση έλξης, οι ανάγκες των πελατών των επιχειρήσεων μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με το έδαφος, τις συνθήκες, το είδος της εργασίας και το ωφέλιμο φορτίο .. Για να καλύψει αυτό το ευρύ φάσμα των απαιτήσεων, η Renault προσφέρει αναβαθμισμένες δυνατότητες απόδοσης έλξης για την γκάμα των LCV της.

Renault X-Track, ενισχυμένες λύσεις έλξης
Σε σύγκριση με ένα πρότυπο μετάδοσης, η τεχνολογία 4×2 X-Track προσφέρει ανώτερη κινητικότητα σε δύσκολα εδάφη, στο χιόνι και στην κακή ποιότητα δρόμων. Το X-Track 4×2 είναι μια εναλλακτική λύση για την κίνηση στους τέσσερις τροχούς όταν εκτός δρόμου δεν απαιτείται ικανότητα. Παρέχει εξαιρετική απόδοση στους κακούς δρόμους και σε δύσκολες συνθήκες. Η επιλογή είναι διαθέσιμη στα Kangoo, Trafic και Master.

Renault Master 4×4, σχεδιασμένο για μέγιστη άνεση και ασφάλεια
Το Master συνδυάζει τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια με βελτιστοποιημένη ευκινησία για χρήση σε ολισθηρές συνθήκες. Οι οδηγοί του Renault Master 4×4 μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο τρόπους: μετάδοση 4×2 για κανονικούς δρόμους ή σε κατάσταση 4×4 για κακής ποιότητας δρόμους ή off-road χρήση. Στη λειτουργία 4×4, το Master μπορεί να οδηγηθεί σε πλάγιο, ολισθηρό έδαφος, λασπώδες έδαφος, η κακούς δρόμους, κ.λπ.

Λύσεις για την απλοποίηση της ζωής των πελατών
Το Renault X-Track και Master 4×4 είναι διαθέσιμα ως επιλογές στον κατάλογο της Renault σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές. Οι λύσεις αυτές παρέχονται σε συνεργασία με ειδικούς της Poclain Véhicules (X-Track) και Oberaigner Automotive (Master 4×4), με τη Renault να λειτουργεί ως one-stop shop για όλες τις ανάγκες των πελατών της, από την αρχική αγορά για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...