Η Renault Sport έφτασε το ένα εκατομμύριο Facebook Fans [Βίντεο]

  • Η Renault Sport έχει μόλις φτάσει το ένα εκατομμύριο φανς στο Facebook.
  • Ένα αναδρομικό βίντεο από θρυλικά και τρέχοντα αυτοκίνητα γιορτάζουν αυτό το ορόσημο.
  • Αργότερα μέσα στο έτος, θα κάνει ντεμπούτο το νέο Megane R.S.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι από όλο τον κόσμο με ενθουσιασμό ακολουθούν την Renault Sport στο Facebook, την μεγαλύτερη πλατφόρμα social media στον κόσμο. Η ομάδα της Renault Sport εξέφρασε τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους προς όλους.

Προς τιμήν αυτού του αξιοσημείωτου επιτεύγματος, η Renault Sport αποκαλύπτει ένα βίντεο για την κοινότητα των φανς. Θρυλικά και τρέχουσα Sport μοντέλα της Renault όλα κάνουν την εμφάνισή τους και αναδεικνύουν τον μοναδικό χαρακτήρα αυτής της σπορ κατηγορίας.


Διαβάστε επίσης: Η Renault Sport μας δίνει μια γεύση από το νέο Megane RS 2017


«Η Renault Sport προκαλεί μια ορισμένη ιδέα πάθους και είναι απίστευτο να είναι σε θέση να μοιράζεται αυτό το πάθος με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους κάθε μέρα»,

λέει ο Bastien Schupp, Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Στρατηγικής και Επικοινωνιών Μάρκετινγκ της Renault.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μας επιτρέπουν να συνδεθούμε με τον κόσμο, παίρνοντας ουσιαστική ανατροφοδότηση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους οπαδούς μας για την αφοσίωσή τους και ανυπομονούμε να μοιραστούμε το νέο Megane RS μαζί τους αργότερα αυτό το έτος»

Η Παγκοσμίου φήμης Renault Sport προσφέρει στους φανς την ευκαιρία να χρησιμοποιούν τα social media για να ανακαλύπτουν καινούργιο περιεχόμενο, φωτογραφίες και πρωτότυπο βίντεο και να συζητάει τα νέα σχέδια και τα αποτελέσματα της μάρκας, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της Renault Sport Formula One Team και της Renault Sport Series. Η Renault Sport έχει μια σειρά από εκπλήξεις ακόμα για τους φανς της. Να είστε βέβαιοι και να μείνετε σε επαφή: βρείτε μας στο https://www.facebook.com/RenaultSport/.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...