Η Renault Sport Formula One Team και η LEGO συνδυάζουν τις δυνάμεις τους στο L’Atelier Renault (vid)

Η Renault Sport Formula One Team και η LEGO έχουν διαμορφώσει μια σημαντική εταιρική σχέση που οδηγείται από το πάθος για την 40η επέτειο της συμμετοχής της Renault στη Formula 1.

Από τις 30 Νοεμβρίου, οι Παριζιάνοι, οι τουρίστες και όσοι έχουν πάθος για τη Formula 1 και τον κόσμο των LEGO θα μπορούν να επισκεφθούν τo L’Atelier Renault Στο Παρίσι για να ανακαλύψουν το μονοθέσιο RS17 πλήρους μεγέθους κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από LEGO, συν ένα συναρπαστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για νέους και ηλικιωμένους.

Η Renault Sport Formula One Team και η LEGO έχουν και οι δύο μια ικανότητα να φέρνουν σε επαφή τις κοινότητες όλων των ηλικιών που μοιράζονται ένα πραγματικό πάθος για αυτές τις εικονικές εταιρείες και τους κόσμους που εκπροσωπούν. Η Renault ενώνει τις δυνάμεις της με την LEGO, η οποία προσφέρει μια απίστευτα πλούσια δημιουργική διέξοδο σε όλες τις γενιές, για να γιορτάσει την 40η επέτειο της συμμετοχής της στη Formula 1, καθώς και τις πολλές νίκες της, ενώ παρουσιάζει ένα σύμβολο αθλητικής αριστείας για όλο τον κόσμο.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...