Η Renault Sport teaser-ει το νέο Twingo GT(RS)?

Η Renault Sport είναι πολύ δραστήρια αυτή τη στιγμή με την παρουσίαση ενός Clio RS που ηρθε για να γιορτάσει την τεσσαρακοστή επέτειο του σπορ τμήματος της Renault. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, αφού η «RS» προφανώς ετοιμάζει μια άλλη έκπληξη, χωρίς όμως να μας αναφέρει πολύ περισσότερα αυτή τη στιγμή. Έχουμε μόνο αυτή την εικόνα (βλ.επάνω) σαν ορεκτικό, και ακόμη παίζοντας με την αντίθεση της, το μυστήριο παραμένει.
Η Renault ανακοίνωσε απλά αυτό: “Και αν Renault Sport έχει μια ευχάριστη έκπληξη για να μοιραστεί? Μείνετε συντονισμένοι ….”. Άρα, αναρωτιομαστε, νέο μοντέλο; Ultimate εξέλιξη ενός υπάρχοντος μοντέλου, όπως το Megane RS, το οποίο φτάνει στο τέλος της καριέρας του; Αποκάλυψη του νέου Megane RS; Το μυστήριο παραμένει. Ακόμα και παίζοντας με τη φωτεινότητα της εικόνας, μπορούμε να παρατηρήσουμε ένα είδος αεροδυναμικού εξαρτήματος που θα μπορούσε να πάει σε οποιαδήποτε κατηγορία αυτοκινήτου.

Μια άλλη εκδοχή και πιο πιθανή είναι ένα Twingo RS (ή GT …). Πράγματι, η εικόνα που έδωσε η RS μας θυμίζει αρκετά έντονα το τελευταίο Smart Brabus (φωτογραφία κάτω) στην πίσω πτέρυγα, πάνω από τον τροχό. Δεδομένου ότι το Twingo είναι ο ξάδελφος του Smart, θα ήταν σχεδόν λογικό να δούμε μια σπορ έκδοση του Twingo…

S0-renault-sport-quelle-est-cette-mysterieuse-surprise-379645

Η αγωνία θα πρέπει να διαρκέσει για λίγο πριν γνωρίσουμε τι ακριβώς είναι αυτή η έκπληξη.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...