Ινδία | Τελος τα Renault Pulse, Scala, Fluence και Koleos από την Ινδική αγορά

Επιβεβαιώθηκε ότι η Renault αποσύρει τα μοντέλα Pulse, Scala, Fluence και Koleos από την ινδική αγορά λόγω των κακών πωλήσεων. Υφιστάμενος της Renault Ινδίας σε πρόσφατη συνέντευξη αποκάλυψε τις νέες εξελίξεις που δηλώνουν ότι “η εταιρεία θέλει να επεκτείνει την γκάμα της ξεκινώντας ένα αυτοκίνητο κάθε χρόνο”.

Η διακοπή των Renault Pulse, Scala, Fluence και του Koleos έχει ξανά ακουστεί σαν είδηση. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία το κάνει επίσημα. Νωρίτερα, λέγεται ότι τα μοντέλα θα διατίθενται μόνο κατόπιν παραγγελίας. Με την τελευταία επιβεβαίωση, από τον CEO της εταιρείας και τον MD, Sumit Sawhney για την απόσυρση των μοντέλων, η γκάμα οχημάτων της Ινδίας θα περιλαμβάνει τώρα μόνο τρία μοντέλα – Kwid, Duster και Lodgy. Το Kwid είναι το πρώτο τοπικό αυτοκίνητο της Renault στην αγορά, ενώ τα Duster και Lodgy εξυπηρετούν τις κατηγορίες SUV και MPV.

“Η Renault ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ινδία έξι χρόνια πριν και τώρα διαθέτει μια γκάμα τριών αυτοκινήτων, Kwid, Duster και Lodgy, το προχωράμε βήμα-βήμα”, δήλωσε ο Sumit Sawhney, όπως ανέφερε ο Economic Times.

Η Renault Ινδίας αναμένεται να ξεκινήσει το νέο SUV Captur τον Οκτώβριο. Αν και υπήρχαν εικασίες ότι η κυκλοφορία του νέου Duster ήταν επικείμενη, οι τελευταίες αναφορές δείχνουν ότι θα μπορούσε να καθυστερήσει λόγω της έναρξης του Captur. Η Renault Ινδίας θέλει τουλάχιστον ένα χρόνο μεταξύ της κυκλοφορίας του Captur, ανέφερε το Autocar India.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...