Ινδια: Η Renault βάζει στο παιχνίδι τα Kaptur, Symbol και Megane!

Η Renault Ινδίας κατέχει σήμερα περίπου το 5% της αγοράς με την γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία να θέλει να την αυξήσει σημαντικά με νέα μοντέλα.

Η Renault κατέχει σήμερα σχεδόν το 5% του μεριδίου αγοράς που είναι υψηλότερο από τη Volkswagen, τη Ford, τη Fiat και τη Skoda. Για να διατηρήσει τη θετική ορμή, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει μια σειρά από νέα μοντέλα που περιλαμβάνουν τα Kaptur SUV, Megane και Symbol, σύμφωνα με το Carwale.

Renault Kaptur

Το Renault Kaptur, το  SUV που θα βρίσκεται πάνω από το Duster στην Ινδία, διέρχεται δοκιμές σε ινδικούς δρόμους και το έχει πιάσει ο φωτογραφικός φακός ουκ ολίγες φορές (διαβάστε περισσότερα).

Το Kaptur, που είναι συνδεδεμένο με την Ινδία, θα κατασκευαστεί στην ίδια πλατφόρμα με το Duster για να διατηρήσει την τιμή του σε χαμηλά επίπεδα.

Renault Symbol

Η νέα έκδοση του Symbol αναμένεται να αντικαταστήσει τo Renault Scala στην γκάμα αυτοκινήτων της Renault. Η νέα έκδοση του Symbol είναι σύμφωνη με τη νέα γλώσσα σχεδιασμού της Renault.

Renault Megane

Ένα από τα πρώτα μοντέλα sedan που ξεκίνησε στην Ινδία η Renault ήταν το Fluence. Λόγω τιμής, οι πωλήσεις του sedan δεν ήταν ελπιδοφόρες και η εταιρία αργότερα σταμάτησε την εισαγωγή του μοντέλου. Ωστόσο, η Renault αναμένεται να φέρει το Megane ως αντίπαλο στα Skoda Octavia, Hyundai Elantra και Toyota Corolla Altis.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...