Κίνα | Ανοίγει τις πύλες του το Κέντρο Τεχνολογίας της Renault, επιταχύνοντας την τοπική παραγωγή

Κίνα | Η Dongfeng Renault έχει δύο εγχώρια μοντέλα σήμερα, τα Kadjar και Koleos. Το Dongfeng Renault Wuhan factory Technology Center θα τεθεί επίσημα σε λειτουργία στις 21 Σεπτεμβρίου 2017, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του κινεζικου προζεκτ της Renault.

Το Dongfeng Renault Technology Center ιδρύθηκε επίσημα το 2013 και είναι υπεύθυνο για την έρευνα και την ανάπτυξη των προϊόντων Dongfeng Renault. Μετά από τρία χρόνια ανάπτυξης, το τμήμα έρευνας και εξέλιξης της Dongfeng Renault Wuhan Technology Center θα τεθεί επίσημα σε χρήση στις 21 Σεπτεμβρίου 2017. Το κέντρο θα ενισχύσει περαιτέρω τις ικανότητες της Dongfeng Renault για προϊόντα και R&D και θα επιταχύνει τη διαδικασία της τοπικής παραγωγής.

Η Dongfeng Renault θα επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων για να καλύψει τις ανάγκες των κινεζικών καταναλωτών. Ο Chenxi, αντιπρόεδρος της Dongfeng Renault και διευθυντής πωλήσεων, δήλωσε ότι η Dongfeng Renault θα έχει τα αντίστοιχα προϊόντα για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες της αγοράς και ότι το 2019 το πρώτο εγχώριο αυτοκίνητο θα εισέλθει στην αγορά. Η ολοκλήρωση του κέντρου R & D θα συντομεύσει τον κύκλο δοκιμών των προϊόντων.

Η Dongfeng Renault θα επιταχύνει επίσης τη γκάμα των προϊόντων της στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων.  Το  ηλεκτρικό μοντέλο “KWID”, ένα μικρό SUV, θα ξεκινήσει στην Κίνα και θα τεθεί σε παραγωγή στο εργοστάσιο της Wuhan πριν από το 2019.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...