Και Renault και Alpine στο νέο Gran Turismo Sport [Video]

Η ρεαλιστική απόδοση υπαρκτών αυτοκινήτων σε τρισδιάστατα γραφικά και η δυνατότητα να παίξετε με αυτά σε μια παιχνιδομηχανή στο σπίτι σας είναι κάτι συνηθισμένο σήμερα, αλλά όταν το πέτυχε πρώτο το Gran Turismo το 1997, ήταν επανάσταση.
Με συνολικό αριθμό πωλήσεων για τη σειρά τα 76,74 εκατομμύρια (*) αντίτυπα, το νέο «Gran Turismo Sport» που πρόκειται να κυκλοφορήσει 16 Νοεμβρίου του 2016 στο PlayStation®4 θα εμπεριέχει πολλές αλλαγές. Αυτό μπορεί να διαπιστωθεί και από το όραμά του να προκαλέσει την αναγέννηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού μέσω της συνεργασίας με τη FIA (Fédération Internationale de L’Automobile), τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου.

Στο «Gran Turismo Sport», τα αυτοκίνητα ταξινομούνται σε αγωνιστικές κατηγορίες με βάση τους πραγματικούς αγώνες, οι οποίες έχουν προσαρμοστεί ώστε να παρέχουν ίσες συνθήκες κατά τον ανταγωνισμό.

Για παράδειγμα, τα αυτοκίνητα της κατηγορίας 3 που είναι ισοδύναμα με την πραγματική κατηγορία GT3, περιλαμβάνουν εγκεκριμένες μηχανές από τη FIA όπως οι Audi R8 LMS, McLaren 650S, και Renault Sport R.S. 01 GT3, οι οποίες συναντιούνται με αυτοκίνητα όπως τα Toyota FT-1 Vision Gran Turismo, Subaru WRX, και Chevrolet Corvette Stingray C7 που έχουν όλα παραμετροποιηθεί από το Gran Turismo για να τηρούν τις αντίστοιχες GT3 προδιαγραφές. Εκπληρώνονται έτσι τα όνειρα των οπαδών των σπορ αυτοκινήτων, που πάντοτε ήθελαν να δουν εκδόσεις GT3 για τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα.

Στην τροποποίηση των μηχανών αυτών, λήφθηκαν υπόψη πραγματικοί κανονισμοί οχημάτων, ώστε να παραμετροποιηθούν τα πάντα από το φτερό GT και τις εμπρόσθιες αεροτομές έως τα τιμόνια και τα όργανα του εσωτερικού.

i1nSr4KvMnREk8c

Vision Gran Turismo

Το «Vision Gran Turismo», το πρότζεκτ συνεργασίας στο οποίο οι κατασκευαστές αυτοκινήτων σχεδιάζουν αυθεντικά αυτοκίνητα για το Gran Turismo θα συνεχιστεί από το Gran Turismo 6 στο Gran Turismo Sport.

Πέρα από τα νέα αναμενόμενα αυτοκίνητα, τα αυτοκίνητα του Vision Gran Turismo που έχουν ήδη ανακοινωθεί από εταιρίες όπως η Bugatti, Peugeot, Volkswagen, Alpine και άλλες, θα είναι ρυθμισμένα για διάφορες αγωνιστικές κατηγορίες από το Gran Turismo και θα λαμβάνουν μέρος σε διοργανώσεις του Gran Turismo Sport.


Gran Turismo Sport Gameplay Trailer Captured on PS4

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...