Μετά τη νίκη, στόχος η pole position για την Renault

Τώρα που η Renault κέρδισε τρεις αγώνες με την Red Bull, ο πήχης ανεβαίνει. Ο στόχος του Γάλλου κατασκευαστή είναι να κερδίσει μια pole position για να αποδείξει την εγγενή ανταγωνιστικότητα του V6 κινητήρα του.

«Ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε αγώνες, και είμαστε σε θέση να αδράξουμε κάθε ευκαιρία για να το πράξουμε», είπε ο Rémi Taffin στο Autosport.com.

“Αλλά αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι να κερδίσουμε μια pole position για να δείξουμε τον ρυθμό μας στις κατατακτηριες. Και, θα κάνει ευκολότερο για τον αγώνα μας.”

“Οι περισσότερες από τις προσπάθειες και τους στόχους που θέλαμε να κάνουμε φέτος πραγματοποιούνται, είπε ο Γάλλος. “Αυτό που βλέπουμε στην πίστα είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, κάνοντας βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση για τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων.

Είμαστε τώρα σε θέση να επαναλάβουμε την ίδια απόδοση σε κάθε αγώνα. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μας”.

Ως εκ τούτου, η Renault θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά ώστε να πάρει τα μέγιστα από την μονάδα ισχύος μέχρι το τέλος της σεζόν. Αλλά ως επί το πλείστον για το 2015 στρέφονται οι προσπάθειες της Renault και της Red Bull ως εργοστασιακή ομάδα πλέον. Η πρόκληση είναι σίγουρα να πιάσει την Mercedes.

“Θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την απόδοση μας αγώνα με τον αγώνα μέχρι το τέλος του έτους. Αλλά αν ο στόχος είναι να προσπαθήσουμε να πάρουμε τα μέγιστα από το τρέχον έτος, θα πρέπει και να επικεντρωθουμε στο επόμενο έτος,” κατέληξε.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...