Με τέσσερα αυτοκίνητα η Renault Classic στο Ιστορικό Ράλι του Μόντε Κάρλο 2015

  • Στο πλαίσιο των εορτασμών της 50ης επετείου του διάσημου Renault 16, η Renault Classic θα πάρει μέρος με δύο R16 TSS στο 18ο Ιστορικό Ράλι Μόντε Κάρλο, καθώς και δύο Renault 12 Gordini.
  • Συνολικά, τέσσερα πληρώματα της Renault Classic θα ξεκινήσουν από το Ρεμς της Γαλλίας στις 30 Ιανουαρίου. Ο τερματισμός έχει προγραμματιστεί για το βράδυ 3-4 Φεβρουαρίου.

Αυτοκίνητο της Χρονιάς το 1966, το Renault 16 θεωρήθηκε το πρώτο »Voiture à Vivre» της Renault αφήνοντας την σφραγίδα του στη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία.

Για να γιορτάσει την 50η επέτειο ενός από τα πιο καινοτόμα οικογενειακά αυτοκίνητα της Renault, η ομάδα της Renault Classic τοποθετεί δυο Renault 16 TSS στο φετινό Ιστορικό Ράλι Μόντε Κάρλο. Τα δύο αυτοκίνητα θα είναι στα χέρια των Michel  Leclere και Thierry Emptas.

Για να συμβάλει περαιτέρω στην απόλαυση του θεατή, η ομάδα της Renault Classic θα ξεκινήσει επίσης δύο Renault 12 Gordini. Οι οδηγοί θα είναι ο Jean Ragnotti, νικητής του Rallye Monte Carlo 1981 με ένα Renault 5 Turbo, και ο πρώην οδηγός/δοκιμαστής της Alpine, Alain Serpaggi.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...