Με τις ευλογίες της Renault η υπογραφή του Jolyon Palmer

Η ανακοίνωση χθες Παρασκευή του Jolyon Palmer ως δεύτερου οδηγού της Lotus F1 (Renault) δεν θα αμφισβητηθεί από την επικείμενη άφιξη της Γαλλικής εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της υπογραφής, ο Βρετανός οδηγός επιβεβαίωσε την έγκριση της Renault για την παρουσία του στο δεύτερο cocpit της ομάδας.

Ο νέος οδηγός δεν άφησε κανένα περιθώριο για αμφιβολίες σχετικά με την επικείμενη άφιξη της γαλλικής εταιρείας στην ομάδα του Enstone.

“Η απόφαση πάρθηκε εις διπλούν. Οι διαπραγματεύσεις διεξήχθησαν στην αρχή με την Lotus, όταν δεν ξέραμε ακόμη τις προθέσεις της Renault. Στη συνέχεια, όταν ήρθε η Renault, είπαν Ναι, είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή την επιλογή.”

Τα ασφαλή λόγια πλέον του δεύτερου οδηγού της Renault, Jolyon Palmer, έρχονται να μοιραστούν με εκείνα του Matthiew Carter.

«Δεν μπορούμε ακόμη να επιβεβαιώσουμε τίποτα σε αυτό το στάδιο, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο για την εξαγορά από τη Renault και τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά στο Enstone”,

ανακοίνωσε, προσθέτοντας ότι «οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο».

Εν αναμονή της επιβεβαίωσης, η επόμενη σεζόν του 2016 είναι εμφανής ότι θα είναι ένα μεταβατικό έτος, όπου η Renault θα μπορεί να υπολογίζει στις χρηματοδοτικές συνεισφορές των δύο οδηγών της, ώστε να χτίσει μια ομάδα που κερδίζει.

Ελπίζοντας ότι από το 2017, ο Γάλλος κατασκευαστής θα καταφέρει να δείξει ένα επαρκές επίπεδο επιδόσεων σε τακτική βάση, για την επιστροφή στην κορυφή.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...