Μικρά Νέα [16/11/2015]

Renault Samsung SM7 Nova

Οι Αθροιστικές πωλήσεις της Renault Samsung Motors στη Νότια Κορέα από την έναρξή της στη χώρα πριν από 15 χρόνια ανήλθαν σε 1.520.000 μονάδες στο τέλος του Σεπτεμβρίου 2015. Οι συνολικές πωλήσεις (τοπική αγορά + εξαγωγές) ανέρχεται σε 2,4 εκατομμύρια μονάδες από την έναρξή της μάρκας. Επιπλέον, για τους πρώτους δέκα μήνες του 2015, η Renault Samsung Motors πούλησε 182.655 μονάδες (+ 47,1%).


Για να ανταποκριθεί στην υψηλή ζήτηση των ινδών πελατών, η Renault επιβεβαίωσε την αύξηση παραγωγής του Kwid. Περίπου 50.000+ προ-παραγγελίες έγιναν σε ένα μήνα και οι χρόνοι παράδοσης είναι μέχρι και έξι μήνες. Ο Sumit Sawhney, διευθυντής επιχειρήσεων της Renault Ινδίας, δήλωσε: “Ευχαριστούμε τους πελάτες για την πρωτοφανής ανταπόκριση. Καταβάλουμε προσπάθειες για να επιταχυνθεί η παραγωγή και να επιτρέπει έτσι η ταχύτερη παράδοση”. Με αυτό το ποσοστό, το Renault Kwid θα είναι ανάμεσα στα καλύτερα σε πωλήσεις αυτοκίνητα στην Ινδία. Η επιτυχία αυτή θα πρέπει να οδηγήσει τη Renault και στην εμπορία και σε άλλες αναδυόμενες αγορές, όπως η Αφρική η Λατινική Αμερική.


Ο Οίκος αξιολόγησης Fitch διατήρησε την βαθμολογία του σε “ΒΒΒ -“ και “σταθερή” προοπτική σχετικά με το χρέος της Renault, όπως ανακοίνωσε στις 10 Νοέμβρη. Αυτή η βαθμολογία αντικατοπτρίζει τη δύναμη του προφίλ του κατασκευαστή, η επιτυχία της διαφοροποίησης του εκτός Ευρώπης, βελτιώνοντας την εικόνα και το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων του, την αντοχή της κερδοφορίας και τις υποκείμενες ταμειακές ροές του ομίλου σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Σύμφωνα με την κατάταξη της Fitch η βαθμολογία “BBB” αντανακλά ένα χρέος με επενδυτική βαθμίδα, αλλά βρίσκεται μόνο ένα σκαλί πάνω από κερδοφόρους βαθμούς.


Το γαλλικό περιοδικό AUTOMOBILE MAGAZINE αναφέρθηκε στις τελευταίες αφίξεις μοντέλων των γαλλικών εταιρειών, για τα επόμενα δύο χρόνια. Από τον Ιανουάριο του 2016, το Renault Megane IV θα φτάσει στις αντιπροσωπείες, με την έκδοση Estate να έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο εξάμηνο του 2016. Τον Μάρτιο, προετοιμάζετε η τρίτη γενιά Citroën C3 και Peugeot 2008 facelift. Η δεύτερη γενιά Renault Koleos, αναμένεται την άνοιξη λίγο πριν από την τέταρτη γενιά Scenic, όπου αναμένεται να διατεθεί στο εμπόριο, τον Ιούνιο του 2016. Στις αρχές του 2017, ο διάδοχος του 5008 θα κάνει την εμφάνισή του πριν από τη δεύτερη γενιά του 508 (τρέχον έτος). Στα τέλη του 2017, η DS θα μπορούσε να ξεκινήσει το DS 8 WR, ένα παγκόσμιο όχημα προσανατολισμού αναψυχής.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...