Μικρά Νέα [20/11/2015]

Renault Zoe

Στη Γερμανία, η Renault δοκιμάζει ένα καινοτόμο έξυπνο σύστημα φόρτισης μαζί με την εταιρία The Mobility House (TMH). Η αυτοματοποιημενη τεχνολογία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος καθώς στο μέλλον η ηλεκτρική ενέργεια θα κοστίζει λιγότερο. Έντεκα εργαζόμενοι της Renault και ιδιοκτήτες Zoe στη Γερμανία δοκιμάζουν το σύστημα στα σπίτια τους.

Renault Kangoo ZE - Renault Twizy

Renault Kangoo ZE – Renault Twizy

Εκτεταμένες δοκιμές σε ηλεκτρικά οχήματα της Renault γίνονται στην Σλοβενία, με την οργάνωση CONOT Επιτροπή Δασών της Λιουμπλιάνα (Ljubljana Forestry Commission). Εκτίμηση: τα ηλεκτρικά οχήματα θα μπορούσαν να καλύψουν το 20% των αναγκών οδηγών στη Σλοβενία.

Renault Kadjar

Renault Kadjar

Guangzhou- Κίνα, 20, Νοεμβρίου 2015 – Η Renault παρουσίασε το πρώτο τοπικής παραγωγής SUV της στην 13η Έκθεση Guangzhou. Με την αποκάλυψη του Kadjar, η Renault είναι τώρα έτοιμη να δημιουργήσει μια νέα εποχή στην κινεζική αγορά. Το “Kadjar είναι ένα SUV με αγωνιστικά γονίδια, το οποίο θα αποτελέσει πρόκληση στην αντίληψη των καταναλωτών με το σχεδιασμό του, και θα αναδιαμορφώσει το τοπίο στην κατηγορία”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος της Dongfeng-Renault Χου Xindong στη συνέντευξη Τύπου.

Nissan Leaf - Renault Zoe

Nissan Leaf – Renault Zoe

90 νέα σημεία φόρτισης που θα τροφοδοτούνται με ηλεκτρική ενέργεια χαμηλών εκπομπών άνθρακα θα ανεφοδιάσουν 200 ηλεκτρικά Renault-Nissan κατά τη διάρκεια της διάσκεψη για την αλλαγή του κλίματος COP21.

Renault Pro+

Renault Pro+

Η εμπορική έκθεση Solutrans για το δρόμο και τις αστικές μεταφορές πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα κοντά στη Λυών της Γαλλίας, από 17 έως 21 Νοεμβρίου 2015. Η Renault έχει ένα περίπτερο 1.800 τετραγωνικών μέτρων, με 30 Kangoos, νέα Espaces, Trafics και Master. Περισσότεροι από 37.000 επισκέπτες αναμένεται να παρευρεθούν.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...