Μικρά Νέα [23/10/15]

Η Renault εκλέχτηκε «Μάρκα της χρονιάς στα ελαφριά επαγγελματικά οχήματα» από την ολλανδική οργάνωση επιχειρήσεων μεταφορών EVO. Αυτό είναι το πρώτο βραβείο για την Renault Pro +, το εμπορικό σήμα της Renault για τα ελαφριά επαγγελματικά οχήματα (LCV) από τις 3 Σεπτέμβρη. Κύριο ρόλο στο να δοθεί το βραβείο στην γαλλική εταιρεία, έπαιξε το γεγονός ότι ολλανδικές εταιρείες που αγόρασαν ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της Renault, πήραν ότι τους υποσχέθηκε η Renault. Συγκεκριμένα, η κατανάλωση καυσίμου ήταν σύμφωνα με τις προσδοκίες τους.


10 ηλεκτρικά οχήματα (ΖΟΕ και Kangoo ZE) θα είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση στο Outer Hebrides (Ομάδα νησιών, Σκωτίας) που τροφοδοτείται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που παράγονται από τις ανεμογεννήτριες των νησιών. Ο ισχυρός στόλος 10 αυτοκινήτων από 100% ηλεκτρικά οχήματα Renault τροφοδοτείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μπορεί πλέον να είναι προσβάσιμος, σε ωριαία ή ημερήσια βάση, από τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Outer Hebrides της Σκωτίας.


Ο πρόεδρος της Γαλλίας επισημοποίησε την προσφορά της Γαλλίας να φιλοξενήσει το World Expo 2025. Αυτό αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την Renault, να επιδείξει το ανθρώπινο κεφάλαιο και την τεχνολογική τεχνογνωσία σε ολόκληρο τον κόσμο. Με άλλες 27 Γαλλικές εταιρείες, ο Όμιλος Renault είναι από το 2013, στην πρώτη γραμμή των συνεργατών για το EXPOFRANCE 2025.


O Tom Dillmann θα είναι ο νέος οδηγός της Alpine έως το τέλος της σεζόν WEC 2015. Ο νεαρός Γάλλος οδηγός θα αντικαταστήσει τον Vincent Hair, ο οποίος δεσμεύεται στου αγώνες αντοχής V de V Series.

 

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...