Νέα περιορισμένη έκδοση Renault Clio Steel

Με βάση το έντονο επίπεδο εξοπλισμού του μοντέλου, η νέα περιορισμένη έκδοση Clio Steel δίνει έμφαση στην τεχνολογία. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα κυμαίνονται από τον αυτόματο έλεγχο κλιματισμού, τα Full LED φώτα, τους αισθητήρες βροχής και φωτισμού, ενώ η τεχνολογία ‘high-tech’ ενισχύεται από το City Pack Plus, το οποίο προσθέτει μπροστινούς αισθητήρες στάθμευσης και κάμερα αναστροφής. Ο κατάλογος συνεχίζεται με το R-Link Evolution, το Comfort Pack και την τοποθέτηση συγκεκριμένων μαύρων ζαντων Optemic 17 ιντσών.

Τα στοιχεία εξωτερικού και εσωτερικού styling υπογραμμίζουν τις αισθησιακές γραμμές και τις ιδιαίτερες πινελιές του Clio, που δείχνουν την αντίληψη του Techie σε περιορισμένη έκδοση, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών «Steel» – τα οποία υπενθυμίζουν το μοντέλο Renault TreZor – στα περιβλήματα των καθρεφτών, των πλευρικών προστατευτικών καλυμμάτων και των τροχών.

Στο εσωτερικό, αυτός ο αποκλειστικός καλλωπισμός είναι επίσης ορατός στις οπές εξαερισμού, το τιμόνι και το κεντρικό εμπρός βραχίονα.

Το Clio Steel είναι διαθέσιμο σε πέντε χρώματα αμαξώματος (Glacier White, Platine Grey, Etoilé Black, Titanium Gray και Pearlescent White) και αυτή η κομψή περιορισμένη έκδοση εκτίθεται στις γαλλικές αντιπροσωπείες της Renault κατά τη διάρκεια του ειδικού Σαββατοκύριακου προώθησης του Σεπτεμβρίου 14-18 Σεπτεμβρίου).

Οι τιμές για την Clio Steel ξεκινούν από € 20.350 (Γαλλία).

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...