Νέες αφίξεις μοντέλων για τις Renault/Dacia στην Ελληνική αγορά

Στα πλαίσια της στενής συνεργασίας με το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Renault και Dacia στην Ελλάδα, η Teoren Motors πραγματοποίησε εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση του δικτύου της αναφορικά με τις νέες εξελίξεις που αφορούν στο Groupe Renault, όπως αυτές ανακοινώθηκαν στην πρόσφατη έκθεση της Φρανκφούρτης. Παράλληλα το δίκτυο ενημερώθηκε για την έλευση δύο πολύ σημαντικών μοντέλων των οποίων το εμπορικό λανσάρισμα στην Ελληνική Αγορά θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα. Η παρουσίαση νέων μοντέλων όπως το νέο Megane RS, η δεύτερη γενιά του εξαιρετικά πετυχημένου Dacia Duster, αλλά και το πρωτότυπο Symbioz δείχνουν ξεκάθαρα τη δυναμική, αλλά και τις υψηλές φιλοδοξίες του Groupe Renault. Αντίστοιχα η έλευση στην Ελληνική Αγορά του νέου Captur, και του επαγγελματικού Dacia Dokker έρχεται να επιβεβαιώσει τη συνεπή πορεία της Teoren Motors στην ανάπτυξη των δύο μαρκών στην Ελλάδα.

Νέο Renault Captur

Αποτελώντας το δημοφιλέστερο Crossover του b-segment, το Captur ανανεώνεται με στόχο να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα. Με νέα ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση, ακόμα περισσότερους χρωματισμούς και επιλογές προσωποποίησης, αλλά και πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel –που συνδυάζονται και με το αυτόματο κιβώτιο EDC-, το νέο Renault CAPTUR θα ξεκινήσει μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες την εμπορική του πορεία στην Ελληνική Αγορά, οπότε και θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στον εξοπλισμό και την τιμή των διαθέσιμων εκδόσεων.Dacia Dokker

Παράλληλα με τα δημοφιλή Sandero και Duster, η Dacia, ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά και στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα με τo Dokker. Βασισμένο στη φιλοσοφία της μάρκας που σαν στόχο έχει να προσφέρει απόλυτα ολοκληρωμένα αυτοκίνητα με κορυφαίο value for money, το Dokker χάρη και στο στιβαρό του χαρακτήρα μπορεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Dacia, θα εφοδιάζεται με τους προηγμένους πετρελαιοκινητήρες της Renault. Το εμπορικό του λανσάρισμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας τον προσεχή Νοέμβριο.

Source: Renault Greece / Image Source: autoexpress.co.uk

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...