Νέο Renault SCENIC INITIALE PARIS: γνήσια κομψότητα … Γαλλικό στυλ

Μετά την εισαγωγή των ειδικών εκδόσεων στα ESPACE, CLIO, KOLEOS και CAPTUR, τώρα η γκάμα Initial Paris, ο δείκτης που συμβολίζει την υψηλή προσφορά ποιότητας της Renault, διατίθεται στη γκάμα SCENIC. Τα SCENIC και Grand SCENIC INITIALE PARIS θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία οδήγησης, καθώς και την καλύτερη δυνατή προσφορά της μάρκας όσον αφορά την τεχνογνωσία και την άνεση ταξιδιού.

Τα SCENIC INITIALE PARIS και Grand SCENIC INITIALE PARIS ενσωματώνουν τα χαρακτηριστικά σφραγίδας της υπογραφής, όπως συγκεκριμένες ζάντες των 20 ιντσών, μάσκα γρίλιας, συνοδεύτηκα INITIALE PARIS κάτω από το λογότυπο της Renault, LED φώτα ομίχλης και αποκλειστικό, μεταλλικό χρώμα Amethyst Black.

Η ίδια εξειδίκευση βρίσκεται και στο εσωτερικό, στις πόρτες σε μια επιλογή από μαύρα ή γκρίζα μοτίβα INITIALE PARIS με πλήρη όψη δέρμα Nappa. Υπάρχει επίσης full-grain δέρμα Nappa στο μοχλό αλλαγής ταχυτήτων και το τιμόνι που φέρει τα λογότυπα INITIALE PARIS. Τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, μασάζ, θερμαινόμενα καθίσματα είναι εφοδιασμένα με καλύμματα κεφαλής και υπάρχει ειδικό φινίρισμα για την κεντρική κονσόλα που περιβάλλει το σύστημα πολυμέσων.

Το SCENIC INITIALE PARIS και το Grand SCENIC INITIALE PARIS βασίζονται στο επίπεδο εξοπλισμού INTENS, το οποίο περιλαμβάνει μια μακρά λίστα όπως ηχοσύστημα Bose®, έγχρωμο head-up display και Easy Assist κα.

Η υπογραφή INITIALE PARIS συνδυάζεται αρμονικά με τις μοναδικές αναλογίες του SCENIC, οι οποίες επισημαίνονται με τροχούς 20 ιντσών, υπερυψωμένο διάκενο και ένα κομψό προφίλ που υπογραμμίζεται από τη γραμμή του μικρού καπό που επεκτείνεται από το παρμπρίζ του μοντέλου.

Το κοινό θα έχει την πρώτη του ευκαιρία να δει τα SCENIC και Grand SCENIC INITIALE PARIS από κοντά, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προώθησης του γαλλικού δικτύου της Renault στις 14-18 Σεπτεμβρίου 2017. Οι δύο εκδόσεις είναι διαθέσιμες με την επιλογή τριών ισχυρών κινητήρων: βενζίνης Energy TCe 130 , καθώς και οι ντίζελ Energy dCi 130 (με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων) και Energy dCi 160 (μετάδοση διπλού συμπλέκτη EDC).

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...