Οι πωλήσεις του νέου Espace θα κρίνουν μια δεξιοτίμονι έκδοση

Η τελευταία γενιά του Renault Espace μπορεί να πωλειται και στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από το δημόσιο ντεμπούτο του και τις πρώτες εντυπώσεις που άφησε. Το αφεντικό της εταιρείας, Carlos Ghosn, δήλωσε ότι το Espace θα κριθεί από το πως θα τα πάει σε άλλες αγορές, και θα μπορούσε τελικά να παραχθεί και σε δεξιοτίμονο.

Το σημερινό μοντέλο σταμάτησε από την αγορα του Ηνωμένου Βασιλείου το 2011, αλλά αυτό το νέο μοντέλο θα μπορούσε να «πάει παντού», σύμφωνα με τον Ghosn.

“Δεν θα πω ποτέ. Ας ελπίσουμε ότι αν κάνουμε ένα big bang στην ευρωπαϊκή αγορά, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την επέκταση, ” δήλωσε ο Ghosn. “Δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει αυτό το αυτοκίνητο απ’ το να γίνει παγκόσμιο, τίποτα.”

“Εμείς ξεκινάμε από ένα πολύ χαμηλό επίπεδο, με ένα πολύ συνετό και συστηματικό τρόπο”, είπε. “Ας βεβαιωθούμε ότι θα τα πάει καλά στην Ευρώπη και στη συνέχεια, θα επεκτείνουμε και σε άλλες αγορές το νέο Espace.”

Η απρόσμενη επιτυχία του Renault Captur είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία εξετάζει την επέκταση, με τον Ghosn να αναφερει:

«Κατά τη γνώμη μου το Captur δεν είναι τόσο καινοτόμο όσο το νέο Espace και δεν έχει και το βαρύ όνομα, στην Ευρώπη τουλάχιστον.

“Μας εξέπληξε με την επιτυχία του. Στην αρχή ήμασταν πολύ συντηρητική. Δεν νομίζω ότι ήμασταν συντηρητική, αλλά η αγορά μας έκανε να αναπτύξουμε αυτήν την παραγωγή”.

Tags

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...